Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do osady Tuaregů přicházejí dva zubožení poutníci prosící o vodu. Nepsaný zákon těchto mírumilovných obyvatel pouště velí za každou cenu pocestnému pomoci a převzít nad ním ochranu. Za krátko do tábora vtrhávají vládní vojáci, kteří i přes odpor osadníků jednoho z poutníků popraví a druhého odvlečou. Předák Tuaregů Gacel Sayah (Mark Harmon) se, veden neochvějnými zásadami svých předků, vydává neznámého muže zachránit... Předlohou filmu byly romány, jejichž autorem je španělský spisovatel a filmař Albert Vázquez-Figueroa. (J.Connor)

(více)

Recenze (3)

majo25 

všechny recenze uživatele

Ide o čistokrvný akčňák v štýle italo až deutschland, žiadne známky po dobrodružnu. Teda, ak neberieme do úvahy rýchloprechod cez púšť. Začiatok nemá nič společné so stredom filmu, a ten nemá skoro nič spoločné z jeho záverom. Také nesúrodé je to celé. Tuarég, ktorý vie silou vôle zastaviť svoje srdce a česť spomína snáď v každej svojej vete, až mu skoro budete nadržiavať. Akčné súboje neboli zlé, ale na ne som akosi v tomto filme nebol zvedavý. Hodnotenie: 50% ()

marv. 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to v němčině ve starém mono dabingu. A nic moc. Možná nový dabing bude lepší ... Třeba bych hvězdičku přidal. ()

Reklama

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Enzo je prostě dobrej. Teda aspoň mezi svými amici. Harmon si na dovče v Rimini odskočil vystřihnout mix Sandokana a Ramba a já se celkem fajn pobavil. Tuareg ctí své zákony, nikoho zabít nechce, ale kdo chce kam, ten by to moh schytat i těžkým kulometem. Nenavazující scény, přehnaná akce (mohlo být víc), podivné postavy a surreal závěr, kterej tomu dá všemu na prdel. Jo a taky samozřejmě Riz Ortolani a vážné synťáky. U nás dostupné v rychlodabingu nahrané z německé RTL. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama