Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento snímek je druhou částí trilogie. Jednotka z výcvikového tábora Wehrmachtu je poslána na svou první "válečnou výpravu" a to hned na konci roku 1942 na obávanou východní frontu do Ruska. Zde se chová každý podle svého charakteru. Někdo loví ženské, jiný "kšeftuje" s různým nedostatkovým zbožím pro své velitele, jen aby pro sebe získal výhody. Je zde však i vzorný vojín Vierbein, který vojenské povinnosti bere velmi vážně. A jak už to tak bývá, jako jediný ze své jednotky doplatí na svou naivitu a na krutost války. (Orlau32)

(více)

Recenze (3)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Tento druhy diel sa mi pacil o nieco viac ako prvy diel. Tu uz padli aj nejake vybuchy aj ked doprazdna, bez ziadneho efektu:) Vo filme sa aj zableskol aj nejaky humor, ale nie je ho prilis vela ako v prvej casti tejto trilogie. ()

zette 

všechny recenze uživatele

I druhy dil je zajimavy a dobre se na nej diva. Ve druhem pokracovani sice ubylo humoru, coz vzhledem k tomu, ze se dej odehrava na vychodni fronte neni divu. Trosku mi ale vadi roztristenost zanru, jako by se film hledal stejne jako povalecne Nemecko. ()

Reklama

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Píše se rok 1942 a mladí důstojníci i vojáci jsou z výcvikového tábora posláni na "horkou frontu" na východ do Ruska.Snaží se tuto pro ně velmi nepříjemnou situaci vyřešit tím, že "kšeftují" s různým nedostatkovým zbožím pro své velitele, jenom aby získali nějaké úlevy pro sebe. Samozřejmě, že se tam celou trilogii vyskytuje vzorný voják Vierbein (čte se Fírbajn), který nakonec jako jediný na vše doplatí sám. Takový je osud. Tento snímek je druhý díl z celkového počtu tří. Herecké výkony umírněné nikoliv špatné, ikdyž místama je to jako v "pimprlovém divadle". ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama