Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Piku (Deepika Padukone) je v práci úspěšná mladá žena, jejímu osobnímu životu ale brání péče o výstředního otce Bhaskora (Amitabh Bachchan). Stařík si neustále na něco stěžuje, hlavním a téměř jediným tématem rozhovorů v domácnosti je jeho zdraví. Piku si ani nemůže najít přítele, protože všechny potenciální nápadníky její otec okamžitě zažene. Pak se ale podivná rodinka vydává na dlouhou cestu taxíkem a udivený řidič Rana (Irrfan Khan) sleduje neustálé hádky mezi otcem a dcerou, i jejich zvláštní způsob života. Nejdřív se sice drží stranou, pak ale začne do výbušného soužití zasahovat. (rikitiki)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Smutno komický príbeh o živote dcéry so starým otcom a jeho vrtochmi. Každý kto niečo podobné zažil alebo zažíva si v príbehu nájde množstvo komických okamihov ako vystrihnutých z bežného života. Irrfan ma v tomto filme doslova očaril, jeho postava osciluje na hrane romantického hrdinu, ktorý sa "pravdepodobne" zamiluje do hlavnej hrdinky, ale túto tenučkú čiaru neprekročí na filmovom plátne a všetko zostáva na divákovej fantázii. Možno keby autor titulkov preložil aj piesne, tak by sme sa dozvedeli viac o tejto polohe filmu. Inak v titulkoch je hodne nepresností ktoré skresľujú dej, takže pozor na ne. Ale aj napriek "úrovni" titulkov je tento film dobrý, naozaj sa oplatí naň pozrieť. Ja byť deduškovou dcérou, tak v určitých okamihoch je už určite mŕtvy, film ukazuje vyšší level toho ako sa pomstiť vlastnému dieťa za to že existuje a ešte sa tváriť nevinne :-) ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem byl opravdu hodně zvědavý, protože se v něm sešli moji velmi oblíbení herci a to rovnou tři: Amitabh, Deepika a Irffan. Do toho ústřední téma je vztah otce s dcerou a jeho zácpa. Opravdu originální námět. Co z toho může ve výsledku být? A ona to byla opravdu pohoda, která mě mile překvapila a potěšila. Herci a jejich ztvárnění postav bylo perfektní. Amitabh v roli nesnesitelného otce mi na nervy nelezl, bylo to spíše vtipně otravné, nikoliv ve zlém smyslu. Pro postavu jeho dcery už asi ne a rozhodně bych takového člověka mít doma nechtěl, ale jako pozorovatel jsem se bavil. Trpělivou a pohodovou Deepiku jsem si rovněž hodně užíval a Irffan opět předvedl, že prostě umí na výbornou. Vtipné bylo, že i on měl stejně rozjetou, upovídanou a nesnesitelnou rodinu, ale z té ženské strany. Hezký a odpočinkový film, který zvláště na konci zasáhnul i do vážnějších vod, které přináší život. Na strop pěti hvězd to nedosáhlo, ale na silnou čtyřhvězdu zcela určitě. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Amitabh je tady přímo rozkošně otravný dědek, který svými nároky a hypochondrií nenápadně tyranizuje dceru, takže jí nedovolí žít vlastní život. Přitom je evidentní, že i když na sebe urážkami jen srší, mají se přesto rádi. Otcova úporná zácpa je metaforou vztahu s dcerou, který se zasekl a způsobuje oběma jen trable. Cesta z Dillí do Kalkaty se stane peklem, na jejímž konci možná čeká vykoupení. Zahráli to všichni moc pěkně, včetně vykuleného taxikáře Irrfana, který celé to rodinné drama nejspíš pomohl rozseknout, ale Amitabh jednoznačně vede. Je na zabití, ale i k zulíbání. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet INR 420miliónovTržby USA $1,801,807Tržby Celosvetovo $20,000,000▐ Ostrá nabrúsená Deepika ako Piku a jej otravný otec (Amitabh Bachchan) otravujú život šéfovi taxi služby (Irrfan Khan) v doslova prdáckej komédii. Fakt úlet, niekedy aj o nervy. /80%/ ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Hneď z úvodu som to videl na plnú... Hlavne vďaka Božskému ufrflanému bruchatému Bachchanovi, cholerickej Padukone a pokerface sympaťákovi Irrfanovi, ktorý medzi týmito dvoma tikajúcimi bombami udržiaval ten správny plamienok pokoja. Zhruba do troch štvrtín... skvelé! Ale potom to stratilo plyn.. a už sa to iba viezlo na neutrále do rozpačitého konca. Chm! ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama