Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka Kelly (Kaya Scodelario) je nadějná gymnastka, která při nešťastné nehodě přichází o další slibnou budoucnost. Omylem ji poraní přítel Mark, když jí kuší prostřelí nohu. Při jedné tajné návštěvě v domě přítelovy rodiny, je v noci celý dům obsazen skupinou zločinců. Ti chtějí použít hlavu rodiny k získání velkého množství peněz, a celou rodinu proto drží v domě jako rukojmí. Kelly využije faktu, že o ní nikdo neví a snaží se všemi prostředky rodinu osvobodit a zločince zneškodnit. Bohužel ale není všechno tak, jak to na první pohled vypadá. (Rakosnicek77)

(více)

Recenze (22)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Skupinka loupežníků přepadne barák s tříčlenou rodinou s cílem využít tatíka k získání balíku peněz, ale jaksi nepočítají se synkovou holkou, která je momentálně na tajňačku v domě. Na ní zůstává, aby si to se zloduchy vyřídila, osvobodila svého milovaného a jeho matku, která jí zrovna dvakrát nemusí. Jakkoliv je zápletka ohraná a padouši tradičně pitomí, tak mě to bavilo. Je to především dáno tím, že se pořád něco děje a to i ve chvíli, kdy se nic pořádného neděje, což je u podobných béček celkem ojedinělé.Samozřejmě je to dané i velmi rozumnou stopáží, ale ani ta nebývá vždy lékem na nudu. Bavila i hlavní hrdinka, která sice měla velkou výhodu v tuposti a slepotě nájezdníků, ale alespoň se nechovala jak uječená a hysterická kráva. Vydařil se i casting s relativně známými jmény, takže i přes scénáristické boty hodnotím tohle home invasion jako hodně pozitivní. 70% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jo. Možná už tohle byla natočeno stokrát, ale tento filmek si mě získal. Krom nádherné a tady fakt šikovné Kayi, to všechno šlape. Nešetří se na detailech, šetří se na prostředí, které perfektně sedí. Mně se to hrozně líbilo. Minimalismus v té nejlepší podobě. Spousta sympatických obličejů a dobře natočené. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Do domu se nakýbluje holka vašeho syna, což by se mohlo jevit jako nepříjemné, ale on je mnohem větší problém to, že se do domu nakýbluje i skupina grázlů a holka se schová pod postel. Od té chvíle už je to očekávaná nuda, kde se opakuje tolik scén, které jste viděli jinde, že vás to začne rychle nudit. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Normálně bych tu vyblil něco jako "odpad!"a v dalším řádku "každej,kdo tomu dá něco jinýho, je kokot".Jenže dneska jsem si dal dva cukříčky do kávičky a tak budu milosrdný a aspoň jednu hvězdu dám za odvahu scénáristovi, který má dost velké koule na to, aby vycházel s mentální poruchou ven a ještě psal podobné braky. Teď už k filmu. Při výběru partnerky dbejte na to, jak moc píská při průstřelu nohy kuší. Možná se vám to bude jednou hodit. Když se vám totiž začne po baráku motat parta sentimentálních, slepých a naprosto nelogicky se chovajících lupičů, bude tahle nesmrtelná něžná bytost potřeba. Demence by se v tomhle filmu dala měřit v mezinárodně uznaných jednotkách-Demmenttech a její hodna by jistě přesáhla hodnotu rychlosti světla ve vaakuu. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Utíkej, holka, utíkej, honí tě zaměstnanec plynáren! Aj, chybka, mně se to nerýmuje. Nevadí. Kayla Scodelario zde není za supergirl, ale vcelku uvěřitelně čelí bandě násilníků, kteří vtrhnou do domu jejího přítele. Film má spád, Kayla má kvalitní vagínu, vidíte, již nesmíme být vulvaanální, jinak ty, ty, ty, neboli Du, Du, Du...dudy. Ich habe ein Angst, akorát nevím, jak se řekne německy "o tu holku". Já se bál, co vám mám povídat. To byl napínavý kus. Kdo nemá moc nakoukané ty invaze do domů, to pravé domácí žvýkání, tak musí být spokojený. Debutující režisér Thomas Daley předvedl poměrně syrový styl, i když byla režijní nezkušenost občas znát, bylo to příjemně neobroušené. Film má umírněnou stopáž, nečeká se tedy na příchod bandy záškodníků moc dlouho. Pořád se něco dělo, hrdinka sympatická, chvíli schovaná pod postelí, chvíli zase na půdě. Prostě nervák jak má být. A závěrečný zvrat nechybí. Nedá se odhadnout. Neimponoval mně akorát britský přízvuk herců a hlavní hrdinka i ostatní postavy se přece jen vždy neřídili přísnou logikou. Film ji někdy až moc rád vypouštěl. Ve výsledku se jedná o zdařilý debut, který ve svém subžánru nabízí kvalitní pokoukáníčko. Škoda, že Kayla hraje v takových blbostech, jakými jsou Bludišťáci v análu. Má na lepší. 80% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama