Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeť a vnuci bývalého zabijáka Costella byli zavražděni a jeho dcera skončila po útoku těžce zraněná. Costello se vydá na dálný východ, aby svoji dceru pomstil. Zaplatí si tři nájemné vrahy, kteří mu mají pomoci. Je tu ale jeden problém: Costello má kvůli starému válečnému zranění potíže s pamětí, a tak si musí vše zapisovat a fotit. Podaří se mu pomstít svoji dceru, než zapomene, že vůbec nějakou má? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (84)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jako thriller to neobstojí ale jako parodie to obstojí v pohodě. Představte si že natáčíte thriller a nepoužíváte u toho mozek takže logika odchází hned ze začátku a celý film působí jako mix mezi Matrixem (scény typu jeden herec jde za ním létají kulky samozřejmě že se nestrefí ani z odstřelovačky :-) a typickém thrillerem. Bohužel i takový Steven Seagal má ty filmy daleko lepší než tohle. Celkově typický průměrný thriller který můžete vidět kdykoli v televizi nic překvapivého v něm neuvidíte navíc mě tam srala ta čínština nebo co to byl za jazyk nemluvě o tom že český název Nemilosrdný je úplně out od takovho názvu čekám někoho kdo postřílí x lidí bez mrknutí oka a ne nějakého týpka co neví ani co sám dělá. P.s. perlička na závěr když už zabili ty co mu zabily rodinu a získali tím tu restauraci proč šli po jejím šéfovi když už byli za vodou :-) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Johnny To se nezapře, způsobem natočení to totiž značně připomíná jeho starší parádní kousek Exiled, jenomže tohle, ač to má v sobě několik hustých a vizuálně perfektních přestřelek, tak to i tak prostě působí strašně utahaně a bez jiskry a nedokážou to zachránit ani Anthony Wong s předpisově kamennou tváří a vrchní záporák Simon Yam, kterej tu ale bohužel moc prostoru nedostal ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Jean-Philippe se vždy rád objevoval před kamerou, nejčastěji sice v době jeho největší popularity, ale i nyní, kdy už i jeho fanoušci míří do starobního důchodu, si to rád zopakuje, nezřídka v hlavní roli. Tentokrát jako mstitel s chatrnou pamětí, možná proto mi byl tak blízký, asi si budu muset na (ne)přátele také začít lepit nálepky. Tvůrci nezapřou inspiraci v o rok starším filmu Poslední zločin, který je však mnohem komornější. Možná i proto, že od André Dussolliera nikdo akční kousky nečeká. Od pana Smeta už by je také čekal málokdo. Ale tvůrci akčnost snímku vyřešili tak, že ani skoro sedmdesátiletý Hallyday není trapný. ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Tohle není normální akční film, to je jako malování na plátno pistolemi. Pravidla reálného světa tady neplatí. Jednu chvíli není problém za pomoci střelby rozjet bycikl po poli (to se nedá popsat), ale o půl hodiny později je obtížné trefit člověka. Zásahy nebolí, jedinou reakcí je červená sprška ve vzduchu. V jiném filmu by mě některé vážně míněné scény rozesmály svojí trapností, ale v podání Johnnyho To je "žeru i s navijákem". ()

Looser 

všechny recenze uživatele

Režisérova onanie dostoupila vrcholu, vše se soustředí na efekt a zapomíná se na obsah, neustále zpomalovačky a pomalá hudba mně po půlce tak znechutily, že už mně úplně přestalo zajímat jak je Johnny vlastně všechny pozabíjí. Preferuji raději přímočaré asia ganster movie a ne do sebe zahleděné art hokusy pokusy. A Johhny taky vypadal tak trochu divně ............ ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Film měl premiéru roku 2009 na filmovém festivalu v Torontu. (Terva)
  • Převážně se natáčelo v Hong Kongu a Macau. Od listopadu 2008 do ledna 2009. (Terva)
  • Hlavní postava filmu Francis Costello (Johnny Hallyday) je založena na charakteru Jefa Costella (Alain Delon) ze snímku Samuraj (1967). Podobnost lze najít například ve stylu oblékání. (Jigvell)

Reklama

Reklama