Reklama

Reklama

Lego: DC - Liga spravedlivých vs Bizarro

  • USA Lego DC Comics Super Heroes: Justice League vs. Bizarro League
Trailer

Obsahy(1)

Tam, kde je chaos a zkáza, tam je i Supermanův bláznivý klon Bizarro. Slyší vždy úplný opak toho, co je řečeno, říká pravý opak toho, co si myslí a dělá naprostý opak toho, co je správné. Ocelový muž ví, že je nejvyšší čas obstarat mu nový domov, jeho vlastní svět: Bizarro World! Na Zemi zatím Superman s Ligou spravedlivých podniká každodenní akce proti padouchům. Bizarrovu novou planetu však začne ohrožovat galaktický krutovládce Darkseid. Bizarro se tedy vrátí na Zemi, kde naklonuje Ligu spravedlivých a kopie upraví k obrazu svému. Z klonů pak povstane Bizarrova liga! Přichází Batzzaro, Bizzara, Greenzarro a Kyzarro - Batman, Wonder Woman, Green Lantern a Kyborg naruby. Liga spravedlivých se však musí se svými bizarními protějšky spojit. Jen jako jeden tým totiž dokážou zastavit Darkseida a zachránit galaxii! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Lego... Lego jede... Je moje, je tvoje... ehm, no nic. Lego a suprhdinství k sobě skvěle pasuje. Pro mě možná ještě víc jak Lego a Star Wars. No a nápad s bad Batmanem a bad Supermanem a... No však znáte celou tu partu z DC. Na druhou stranu - sedmačtyřicet minut? Víc se mi asi líbila civilnější verze Lego hrdinství, a to ve filmu The Lego: Movie. Neb Everybody is awsome :-) ()

Welington 

všechny recenze uživatele

Přestože je DC plné temna, stínů a strachu a všelijakých záhadných uliček, které neskrývají nic jiného, nežli utrpení, ze kterého nás občas vysvobodí nějaký ten hrdina, jsou tyhle blbůstky takovou zajímavou jednohubkou, která prostoduchostí, narážkami a dětinským humorem prostě dobře baví. Jednoduché, až se sám za sebe stydím, ale přece jen veselé a barvité. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Najväčšie plus celého animáku ? Rozhodne Batman! Začiatok síce vyzerá ako pre päť plus (čiže skoro pre mňa, haha), ale neskôr keď príde na radu Justice League na čele s perfektným Batmanom, hneď to dostane zaujímavejšie obrysy. Animácia a akcie celkom ok, neprekážajú/ nenudia, hlavne aj preto, že to nemá ani hoďku. Pokial chcete vidieť hrdinov zo stají DC a hlavne Batmana odporúčam, ale hlavne si to dajte na veľmi unavený deň, inak by vaše hodnotenie mohlo isť rovnakým smerom ako Titanic. 65% - 3* ()

Filipus Muff 

všechny recenze uživatele

Prostě animák s lego grafikou a DC tématikou.. Bohužel to neni ani v nejmenším podobný ostatním animovaným filmům s JLA a to nemyslim kvuli takový tý "lego-fyzice" kdy se dá všechno postavit atd... ale charaktery hrdinů mají se svými komiksovými předlohami společný tak akorát jména. Ale na druhou stranu mě potěšily s aspoň krátkým obsazením Grodda, Penguina a Deathstroka! // V závěru je to stejně o kus slabší než Lego:Batman, ale stále je to vcelku zábavná a místama i vtipná podívaná. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Liga spravodlivých málokedy funguje bez humoru (Green Lantern vs. Batman vs. Superman). Aj preto sa bojím chystaného hraného filmu. Ale v Lego podobe je fajn aj taká kravina ako je Bizzarova liga. Našťastie nejde len o dvojníkov známych hrdinov, ale aj o boj proti Darksideovi. Takže kopa zábavy, samozhadzovačného humoru a skvelé využitie Lego komponentov... LEGO: BATMAN bol o niečo lepší... ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama