Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o siamských dvojčatech ze zámožné rodiny Franchiů, která byla při narození oddělena. Ačkoliv byl každý z bratrů vychován v odlišných podmínkách a s jiným cílem jeden pro klidný život, druhý pro pomstu stále je pojí silné psychické pouto, což se ukáže ve chvíli, kdy se jejich osudy opět protnou (oficiální text distributora)

Recenze (7)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kvůli místům jako je útes nad mořem (setkání obou dvojčat) miluju středomoří. Horne jako dvojhezoun, jindy každým coulem klaďas Barray (s úžasným hlasem Juraje Kukury) a krasotinka Lagrange. Dávná křivda, pomsta, znesvářené rody a rychlé skoky časem o celou generaci, tak akorát na nedělní zimní odpoledne. Souboje a vůbec střet fyzické síly velmi naivně zachycené, tohle šlo o dost líp. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Skutečně šlo z námětu vykřesat něco daleko slibnějšího, tak alespoň za ty mandlové oči Gérarda Barraye dvě hvězdy. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemný historický film. Kdysi je natáčeli v hojném počtu. Je to příjemně strávená chvilka odpočinku o touze po pomstě a lásce. O moci a odboji. Zlo je opravdu zlé, majetnické, arogantní a zákeřné. Dobro je horlivé, láskyplné a toužící po spravedlnosti s heslem oko za oko, zub za zub. Ženy milují a žárlí. Je tu především Geoffrey Horne v dvojroli dvojčat Paola a Leoneho, posledních zástupců spravedlivé mocné rodiny Franchi. Špatnou stranu zastupuje mocná šlechtická rodina Sagona, vykládající si spravedlnost a zákony vlastním způsobem: Giovanni (Gérard Barray) a jeho nesmlouvavý otec Gerolamo (Jean Servais). Vášnivé ženy toužící po lásce bratří, představuje dcera anglického vícekrále Edith (Valérie Lagrange), Pařížanka Gabrielle De Roux (Emma Danieli) a vesnická dívka Mariella (Paola Patrizi). Všechny půvabné a žádostivé. Zábavné odreagování. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Návod jak unudit diváka k smrti. A přitom se dalo téma tak dobře zúročit. Místo toho,se celý film nic neděje,jen se tlachá a tlachá. ()

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Geoffrey Horne v dvojroli dvojčat a Gerard Barray protentokrát v roli záporáka. Samozřejmě že z dnešního hlediska se jeví chování romantických postav nepochopitelné, až úsměvné - ale jako celek mi bylo sympatické a mělo své kouzlo. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Velmi poplatné době vzniku snímku. Přehrávané, dialogy debilní, ale docela hezky barevné se slušnou muzikou. ()

Reklama

Reklama