Reklama

Reklama

Černé vlasy, ohnivý pohled a odvaha v srdci. Tygr sedmi moří znovu vítězí na souši i na moři. Napoleon I. měl kolem sebe mnoho mužů, kteří vynikali odvahou a nelekali se ani smrti, když plnili jeho příkazy. Jedním z jeho nejstatečnějších bojovníků byl korzár Surcouf. S hrstkou ke všemu odhodlaných pomocníků převzal Surcouf od Napoleona téměř nesplnitelný úkol. Má vniknout na ostrov Mahé a zničit zde dokumenty, které se za žádnou cenu nesmí dostat do rukou Angličanů. Pro Surcoufa není nic nesplnitelné... (Česká televize)

(více)

Recenze (22)

sud 

všechny recenze uživatele

Pod jménem "Pirát sedmi moří" další z filmů mého dětství. Nefalšované pirátské dobrodružství, šermířské souboje a krásné ženy. Gérard Barray díky svému charismatu dokáže film spolehlivě táhnout a Terence Morgan, coby záporný lord Blackwood mu zručně sekunduje. Ovšem narozdíl od většiny "Barrayovek" se nejdá o vtipně laděnou šermířskou zábavu, ale o dobrodružný film, ve kterém jde do tuhého a skutečně máte strach o své oblíbené postavy. 85%. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Slizký frantík - bukanýr, eh, pardon, korzár - se vrací a znovu páchá dobrodružné skutky na palubě své lodi i na souši. A i když je to zase moc fajn guity plesure, tak je znovu vidět, jaká je to hrozná blbost (o=´ ovšem v něčem lepší, než-li první část (Tygr sedmi moří) a to přestože, že hlavní postava Surcouf je hrozný hajzl, který se dopouští nečestností jako na běžícím pásu a pak obviňuje hlavního anglánského padoucha z nekalostí, což je zábavný kontrast. Tohle má cenu vidět, pokud má člověk slabost pro dobrodružné filmy s koráby, šermem a šarmantníma opičkama. Ta opička tu ale není. Kurník šopa. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Zrejme po všetkých stránkach lepšie, ako prvá časť. Príbeh nie je iba niť pre námornícku estrádu, je tu aj dôraz na výraznejšiu atmosféru. Samozrejme ak to zhrnieme, tak je to stále iba limonáda, lenže okrem sympatického hlavného hrdinu tu máme aj výrazného a charizmatického záporáka, ktorý je inak tiež veľký sympaťák a kľudne by mohol hrať napríklad aj Surcoufovho kolegu. Je to exotickejšie a ucelenejšie ako predchodca a Surcouf ako tak trochu neortodoxný klaďas, kedže mu nerobí problémy prepadávať lode a tak nevyhnutne aj vraždiť, mi v tomto poňatí vyhovoval viac, ako minule. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Skvělý Láďa Mrkvička, výborný začátek s přepadením britského křižníku, ale pak tak taškařice v tajných chodbách a ve vězení a la Vašek Neckář s Helenkou, to už tolik šťávy nemělo. Přesto film z dobrodružných, na které se dá i po letech kouknout. První díl jsem neviděl, škoda, že v kinech ve své době nebyl taky dabován. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama