Reklama

Reklama

Paranormální tým


Duchové velhartického hřbitova, 1. část (E03)

(epizoda)
Trailer

Obsahy(1)

Dokument se zaobírá objektivním výzkumem paranormálních jevů. Seznámí diváka s příběhem, který se stal inspirací K.J.Erbena pro sepsání Svatební košile. Společně s vyšetřovateli a moderní technikou budete svědky nočního výzkumu s cílem zachytit možné paranormální úkazy, které se zde mají odehrávat. Vše je autentické, reálné a s ničím nebylo nijak manipulováno.
Během výzkumu sami vyšetřovatelé (skupin V.T.P.J. a Paranormal tým) tento materiál nahrávali. Oproti jiným dokumentům zde i kameraman je členem vyšetřování a ne jen jakousi figurkou v pozadí jenž nemá být vidět a slyšet.
Podívejte se tedy na profesionální výzkum paranormálních jevů v České republice... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (8)

Furry_Sheep 

všechny recenze uživatele

Překvapivě kvalitní amatérský dokument z dílny uživatele Nach. Navzdory podmínkám kvalitní práce s kamerou, světlem i zvukem, všichni zúčastnění vystupují zcela neamatérsky, dokument nepostrádá hutnou atmosféru, ale ani sympaticky střízlivý závěr. Bod navíc zejména pro Ondru Bezoušku za jeho komunikaci pod videem na YouTube. Vaší pozornosti doporučuji i další snímky jak z produkce Paranormal Týmu tak i V.T.P.J. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Můj rozmilý Nachu, opravdu to bude trvat padesát dvě minuty??? Říkáš, že zadarmo, ok, není to drahý i za tuhle sumu, ty vole, ty jsi případ. Dlouho jsem se tak nezatlemil, paravořechu. Moc rád bych potkal soudruha černoprdelníka a zbytek tlupy na přátelské propleskání, hanba, styďte se:), tohle nemá obdoby. Okamžitě do světa, je třeba ošoupat kameny. ()

Reklama

Nach

všechny recenze uživatele

Snímek který nebudu hodnotit, neboť za jeho režií stojí má maličkost (z mého pohledu hodnotit vlastní snímek by bylo drzé i na subjektivní názor). Nicméně jsem rád, že jsem zdarma natočil tento dokument, který je též určen pro všechny zájemce o paranormální výzkum (též zadarmo). Budu rád za věcné komentáře, tipy a rady od všech uživatelů, co tento dokument uvidí. Můžete jej zhlédnout zdarma po rozkliknutí odkazu na: zhlédnout dokument na youtube. ()

MM_Ramone

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na autora snímku "Duchové velhartického hřbitova" Ondřeja Bezouška som prvý krát natrafil pred pár rokmi na internetovej doméne horror.cz. Je jedným z jej zakladateľov a dodnes je dôležitým členom kolektívu redaktorov. Jedná sa o zaujímavú stránku, ktorá sa seriozne venuje horrorovej tvorbe. Spoznal som tam zopár správnych týpkov, skutočných odborníkov a veľkých nadšencov v oblasti filmového horroru. Niektorí z nich sú aktívni i na ČSFD (napr. SOLOM. alebo Jino). Taktiež i Ondřej, ktorý tu vystupuje pod nickom Nach. Teší ma, že som mal možnosť zhliadnúť jeho oficiálnu režisérsku prvotinu v podobe tohto paranormálneho dokumentu. V rámci objetkívneho hodnotenia urobím prvý krát vec, ktorú som tu ešte neurobil. Tento titul hodnotiť nebudem. Chcem však verejne vyjadriť Ondřejovi podporu a popriať mu veľa zdaru a chuti do ďalšej práce. ()

Koryntos odpad!

všechny recenze uživatele

To záleží jak na to celé člověk nahlíží i židle může být posedlá, nebo prosedlá zároveň. Čím jsem starší, tím jsem k těmto věcem více skeptičtější a to mi při sledování sám vypadl plátek toustového chleba na zem, že by to byl bubák!( No, možná ho jen přítel špatně zabalil.) Při podivných zvucích v dokumentu se ozvala taková zvláštní rána na okno, asi bubák. ( No, před tím jsem sice ze zdola od plácku s kolama slyšela hlasy.) A k té podobě vlka v dokumentu z arteterapie vím, že když vám někdo ukáže domeček, kterému se kouří z komínka, znamená to pohodu, pokud se mu z komínka nekouří, tak to hnedka znamená, že ten člověk v pohodě není. Takže když vám někdo v takovéhle tajemné situaci ukáže cokoliv, hnedka si tam našel mysl dohodí něco strašidelného, já jsem v tom viděla sluníčko a v tajemných hlasech, které jim připomínali odkašlávání, tak mně to připomínalo zvuk stroje na lisování železných součástek a když to uvážím kolem a kolem tak v noci na jakémkoliv místě kde je zrovna klid, je slyšet spousta podivných zvuků, které za světla a hluku nevnímáme. Na a k těm paním vyvolávačkám z dokumentu, když samotné nevěděly jak zacházet s přístroji, které místo od sebe držely u sebe,nebo u toho držela paní foťák. Další nevysvětlitelná záhada, když tam byli od cca 23 h a o půl 4 ráno se jim znenadání začnou vybíjet baterie. Hm, přítelův spešl drahý foun, musí být na nabíječce každý večer, asi bubák. Jako správný Holmes, jsem si všimla, že tam jeden účinkující měl hrneček, no ona rychlovarná konvice docela žere energii, ještě když vám na stejnou baterii jede noťas a že těch čajíčků, nebo kafíček za tu noc muselo být nepočítaně. Proto pro mě největší záhadou zůstává, kdy byl jeden účinkující zapojovat kameru na půdě, kde se mu vzal ten obrovský tmavý flek vzadu na kalhotách. Jó, je to opravdu záhada... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Dokument vznikl zcela neziskově. Největším problémem tvůrců bylo sehnat správný typ kamery, která by dokázala v odpovídající kvalitě natáčet s infrapřisvícením noční vyšetřování. (Nach)
  • V dokumentu vystupují dva české týmy vyšetřující paranormální jevy. Jednou je Paranormal tým, založený roku 2013 Ondřejem Bezouškou a Michaelou Mindlovou, druhou pak skupina V.T.P.J. založená roku 2012 bratry Milana a Miroslava Přibylových. (Nach)
  • Titul navazuje na sérii krátkých dokumentárních filmů skupiny Paranormal tým o výzkumech paranormálních jevů. Tento je v pořadí devátým, ovšem prvním se stopáží přesahující třičtvrtěhodinu. (Nach)

Reklama

Reklama