Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Caspera vychováva jeho matka osamote. Nechce totiž, aby jej syn vyhľadal svojho otca. On to však napriek tomu, hoci s malou dušičkou, urobí. Aký bude?
Casper zároveň bojuje o srdce Sofie aj o miesto v orchestri. Čoskoro zistí, že vzťahy sú komplikované a že tak, ako sa ľudia objavia v živote človeka, sa z neho môžu i rýchlo vytratiť. (hygienik)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Holanďania vedia zahrať na strunu teenage drám, ktoré sú našťastie uchránené od typických prvkov amerických teenage filmov, ktoré by nemohli byť bez alkoholu, sexu, párty a úchylných tínedžerov bez rozumu. Pijnstillers malo naozaj vynikajúcu koncepciu s dobrou zápletkou a pozoruhodným príbehom, ktorý bol predovšetkým zameraný na medziľudské vzťahy. Aj keď ten vzťah Caspera a jeho matky mi prišiel predsa len až príliš blízky, a ja osobne nepoznám tínedžera, ktorý by sa správal takto kľudne a nekonfliktne (nie len vo vzťahu k matke, ale aj k tej platonickej kamarátskej lásky Sofie). Práve táto neprirodzenosť v mnohých ohľadoch nepôsobila zrovna reálne a ubrala filmu celú tú auru. Ale inak veľmi dobré! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Sonda do světu jednoho teenagera, který na sebe ve filmu strhává veškerou pozornost. Další výraznou postavou je jeho objekt balení, které je natočeno mile a citlivě, a jeho přísný otec, v jádru dobrý. Všechno jsou to pohledné dekorativní postavy a okolo nich nátěr poklidného venkovského života. Zábavnějších nebo napínavějších okamžiků pro dospívající publikum kromě zuřivého záchvatu hlavního hrdiny s vnitřními zmatky moc není. Body navíc sbírá pohlednice Prahy, hrdina se se svou milou setká na Karlově mostě. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Skvělá dvojice, výborná hudba a nečekaně zase výborný a zajímavý film, zamotanost a paráda v lásce v jedné skladbě. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Ničím výnimočný, ale veľmi príjemný teenage film so sympatickým hlavným hrdinom, ktorý rieši vo svojom mladom živote niekoľko problémov a zlomových situácií naraz. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrné nizozemské drama o životě dospívajícího kluka, kterému se změní život. Láska, koníčky, rodina. Jelikož Gijs patří k mým oblíbeným hercům, tak jsem byl zvědavý i na jeho výkon a myslím, že to opět zvládl dobře. Sešel se tu i se svým kolegou s Kankerlijers, Massimem Pesikem a zase jim to spolu šlo. Dobří byli i představitelé rodičů a Anouk."Sting in my life" :) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Orchestr vystupující ve filmu je Verenging Hofstads Jeugdorkest z Haagu. Založen byl v roce 1923 a je nejstarším mládežnickým orchestrem na světě. (ARI50)

Reklama

Reklama