Reklama

Reklama

VOD (1)

Velmi nadané architektce Sereně, která studovala v různých zemích a získala několik titulů po celém světě, se začne stýskat po domově. Rozhodne se proto vrátit zpátky do Itálie a najít si práci. Záhy však zjistí, že se coby silná žena a profesionálka ve své rodné zemi uznání rozhodně nedočká. Zatímco se marně snaží najít práci svých snů, která by ji doopravdy bavila, potkává homosexuála Francesca, jenž Sereně na její strastiplné cestě poskytne pomoc a oporu. Mezi Serenou a Francescem se vytvoří silné pouto a jeden druhému pomáhají čelit životním těžkostem a nepřízni osudu. Vzájemně se od sebe učí, že chtějí-li být sami sebou, je někdy nejlepší předstírat, že jsou někým úplně jiným. (Cinemax)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (28)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Komédia to fakt? Po 25 minútach som zhodnotil, že film je o debilke, ktorá si normálne pýta byť odrbaná. Na čo je niekomu VŠ a hromada znalosti napr. že ovláda niekoľko jazykov, keď nevie reálne a logicky premýšľať. Ešte lepší je ten majiteľ reštiky, ktorý vyzerá a vystupuje ako teplejší brat Fredyho Mercuryho. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Jedná se o napodobeninu Bridget Jonesové a to se Italům moc nepovedlo .Film se strašně vleče k tomu se přidává nezáživnost a na první komediální vtípek si počkáte skoro hodinu(poté je zde pár úsměvných momentek).Pokud si budete během filmu potřebovat odběhnout,tak vlastně o nic nepříjdete. SLABOTA!!! ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Film má skvelý základ a potenciál na to, aby bola z toho vydarená komédia. O to bola väčšia škoda, že sa tu zbytočne tak často tlačilo na pílu, a tak to bolo občas zachádzalo to nežiadúcich absurdít, ktoré tomu rozhodne nepomohli. Nechápem, na čo je dobré toto zveličovanie a toľká teatrálnosť, ktorá mi ide fakt na nervy (ale to v ktorejkoľvek komédii). Ale inak ma film bavil, scenár bol fajn, hlavné postavy sympatické, záplatke príjemná, dokonca aj niektoré dialógy a scénky mali sebe ten žiadúci dôvtip (škoda, že nebol zachovaný globálne). 3* ()

bllm 

všechny recenze uživatele

Určitě pěknej kousek pro milovníky italských komedií. Lehké, občas i docela vtipné, parádní postava ujeté tetičky, vtipné skloubení scény a hudby. Čekala jsem trochu zásadnější gay zápletku, ta se bohužel nekoná, tvoří tu jen takouvou kulisu a zdroj vtipných situací. Každopáně na Raoula Bovu je móóóóc pěkný pohled, rozhodně žádná obvyklá italská slizká figura. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Promiňte, že žiju (což je vcelku zvláštní, k ději ne úplně pasující název) má trochu rozpačitý rozjezd, nicméně po Serenině prozření ohledně jejího "muže snů" se už jedná o sympatickou italskou jednohubku o vztazích a zejména předsudcích, která mě místy vskutku rozesmála - viz fingovaná videokonference, rodinná večeře či "chudozubá" tetka. Milá oddychovka na zpříjemnění večera! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Bytový komplex, ktorého rekonštrukcia sa vo filme rieši, sa nazýva Corviale a je jedným z bytových projektov postavených na okraji Ríma v roku 1972. Je známy ako najdlhší bytový dom v Európe. Stavba je 958 metrov dlhá, 30 metrov vysoká a má celkový objem 750 000 metrov kubických. Budova má 9 podlaží, 74 výťahov, je tu 1202 bytov so 6133 miestnosťami, určenými pre 8000 obyvateľov. Budova bola koncipovaná ako nezávislá komunita s rôznymi zariadeniami, ako sú školy, obchody, rekreačné zariadenia a dokonca aj kostol. (Laslo)
  • Film je inšpirovaný skutočným príbehom talianskej architektky, Guendaliny Salimei. (Laslo)

Reklama

Reklama