Reklama

Reklama

Westworld - Dveře

(série)
Trailer
Sci-Fi / Thriller / Western / Drama / Mysteriózní
USA, 2018, 10 h 35 min (Minutáž: 58–91 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, James Marsden, Talulah Riley, Katja Herbers, Ed Harris, Jonathan Tucker, Jeffrey Wright, Neil Jackson, Brian Ames (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (16)

Trailer

Recenze (111)

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TECHNIKA SE VYVÍJÍ…ALE TAKHLE? Tvůrci i já se ztratili v postavách, jejich nápodobách, logice (nevěřím, že všem bylo jedno, co se v parku děje), virtuálním i našem světě. Přibylo patosu a moc jsme se toho za druhou řadu nedozvěděli. Obsahem je hlavně vata a ten sešup v kvalitě je hodně znát. Od třetí řady nečekám téměř nic. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak bohužel. Druhá řada Westworldu nebude takovou hvězdou jako Game of Thrones. Příběh, který se utápí ve své filozofii, kterou upřednostňuje i před dějem. Vězte ale, že to není špatné, ani zdaleka. Postavy mají své charakteristiky, příběh má své pletence, které postupně dostávají řád a vývoj některých charakterů je zajímavý. Bohužel ale jsem musel vytrpět řadu nastavované, nicneříkající nudné vaty. Dějové linky, které se neustále opakují, a pak to finální rozuzlení, které je jakýmsi návratem do začátku. Jsem z toho spíše rozladěn, než potěšen. Nicméně čísla jednotlivých epizod mluví jasně. Westworld je pro mě seriál, který si i tak mé srdce získal. Ne tak silně jako první série, ale dost na to, abych mu dal šanci i v sérii následující. Nicméně, pokud ten kvalitativní pád nezastaví, přijde o mě jako o fanouška. 82% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Intenzivní zážitek a možná i silnější než série první. Příběhově je to klasicky překombinované,zvratovité a matoucí, ale to k tomuhle seriálu patří. Hodně se přidalo na akci, která je velmi brutální a Indiáni či samurajové seriál skvěle oživili. Nedivil bych se, kdyby šel Westworld ve šlepějích Game of Thrones, protože vymyslet se tu toho dá skutečně dost. Bavil jsem se a některé díly téměř nedýchal. Díky pestré režii a vizuálu Westworld patří mezi žánrové klenoty. 85% ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

Velmi rozporuplné, na jednu stranu mi už závěr předchozí série přišel totálně šílený. Na stranu druhou jatka, která se v zábavním parku rozpoutají jsou opravdu působivá, takže jsem samozřejmě celou sérii spolknul i s navijákem a našel si tam tu trochu filozofie, která mě bavila. Na druhou stranu mě trochu unavovala zdejší deux ex machina^2, a vlastní mechanismus viru "svobody" mi zůstal skryt. Na druhou stranu některý z mindfucků doceňuji :) ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slyšel jsem na druhou sezónu všemožné nadávky, jak byla strašná, atd. A ano, ze začátku jsem si taky myslel, že půjde jen čistě o pomstu a zabíjení lidí. Kdepak! Celá série se sice nese v Bernardových vzpomínkách a sem tam se v nich zaměří i na jinou dějovou linku (příběh o indiánovi naprosto fenomenální), ale pořád se dloube ve filozofii a pořád dokáže neskutečně překvapit, i šokovat. Samozřejmě, možná jsem měl taky z první série lepší požitek, ale ani tady si nemám moc na co stěžovat. Maximálně na nejistější rozjezd. ()

Galerie (318)

Zajímavosti (14)

  • Jméno postavy Musashi (Hiroyuki Sanada) je inspirováno slavným japonským šermířem Miyamoto Musashim ze 17. století. Skutečný Musashi je kulturní japonskou ikonou a byl mnohokrát vylíčen v televizi a samurajských filmech. (Epistemolog)
  • Dolores (Evan Rachel Wood) má na sobě větší množství střelných ran, ale poté, co ve Výhni společně s Bernardem (Jeffrey Wright) vstoupí do sekce simulátoru pro Delose, má opět jen průstřel ramene a boku. (Mufuck)
  • V této epizodě zazní skladba „C.R.E.M.“ od Wu-Tang Clan. (Epistemolog)

Reklama

Reklama