Reklama

Reklama

Muž v čiernom sa po stretnutí s dcérou Emily snaží vyrovnať so svojou minulosťou. Bod zlomu dosiahne aj Teddy, ktorý sa nedokáže zmieriť s tým, že ho Dolores zmenila. Bernard sa chce za každú cenu zbaviť Fordova vplyvu a Charlotte naplánuje, ako zabiť všetky výtvory. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer

Recenze (18)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmé epizodě jsem vyčítal, že tvůrci nemají koule na to, aby nechali postavy zválcovat příběhem tak, aby to dávalo smysl. Dnes to trochu napravili a dokonce rozehráli linky na čtvrtou řadu. Nicméně pořád zůstává dost výhrad vůči nevěrohodnému chování postav. Ale třeba tato epizoda, už má parametry blížící se předchozí řadě. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda, ktorá ukazuje, o čom Westworld je a aj má byť. Strielačky sú definitívne vystriedané skutočnou dramatickou linkou a tým pádom je dej paradoxne napínavejší. Samozrejme sa to bez krvavej akcie ďalej taktiež nezaobíde, ale je chvályhodné, že tvorcovia našli tú správnu mieru. Skutočne poriadny nádych pred finále, len aby sa neukázalo, že išlo o predčasný vrchol. ()

Reklama

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předposlední epizoda je patří mezi nejlepší epizody celého seriálu, má pár svých much (smrt oblíbených postav a málo děje), ale díky této epizodě pochopíme smysl všeho, co se do teď dělo a co všechno bylo naplánováno. 90 % ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších epizod druhé a možná i první řady. Konečně se zde těží nejsilnější linka celého příběhu a ukazují se velice zajímavé souvislosti, které navíc můžou vykrystalizovat v pořádně zajímavé budoucí směřování tohoto příběhu. Ale to je jen hudba budoucnosti. Dneska tu máme Eda Harrise a jeho postavu, která je zde ždímána tak kvalitně, jak to jen filmové řemeslo dovoluje. A vzhledem k tomu, že Ed Harris je nejzajímavější charakter Westworldu je i tato epizoda zatím tou nejzajímavější, kterou jsem měl tu čest vidět. 95% ()

Matte27 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přesto, že se mi zpočátku hodně líbil velký důraz kladený na perfektně zpracovanou brutalitu, teď musím otočit. Série se v průběhu druhé série transformovala v mnohem více, než jsem čekal. Ubylo explicitního násilí a přibylo hlubších sond do soukromí jednotlivých protagonistů. A tato poloha Westworldu neskutečně sluší. Minulá epizoda mě bavila neskutečně moc a tento díl mě jen utvrdil v tom, že tvůrci dokážou to, co mnohým současným seriálům chybí - a sice vykreslit psychologii postav do takových detailů, že se chvílemi cítím, jakobych je znal pěkných pár let. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama