Reklama

Reklama

Westworld - The New World

(série)
Trailer 2
Sci-Fi / Thriller / Western / Drama / Mysteriózní
USA, 2020, 8 h 3 min (Minutáž: 58–68 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Aaron Paul, Jeffrey Wright, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandiwe Newton, Lena Waithe, Katy O'Brian, Tessa Thompson, John Gallagher Jr., Tommy Flanagan (více)
(další profese)

Epizody(8)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (80)

Milky. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narozdíl od předchozích sérií značně neuspokojivé snad ve všech dějových linkách, nejvíce v té Bernardově. Je otázka zda má smysl pokračovat a trápit se se čtvrtou sérií, která už je potvrzená na příští rok. A u této třetí série jde až bolestivě poznat, jak moc celý Westworld táhla dvojice Anthony Hopkins x Jeffrey Wright, bez Hopkinse je většina atmosféry v tahu a třetí sérií se tak z Westworldu stává jen další tuctové sci-fi. Velká škoda, tahle série už by to měla odpískat a ukončit trápení. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

8/10. První série je stále strop. Druhá lehce ucukla ale třetí se fakt snaží být co nejpřístupnější. Což v rámci této značky pořád znamená slušnou dávku komplexnosti, jen to není na první dobrou tak těžce k pochopení, jako kdysi. Nováček Aaron Paul si krade všechny scény pro sebe a postavy, které jsem dříve nemusel, se ve třetí sérii krásně obracejí. Je hrozně fajn, že Westworld pořád neukázal všechny své karty a poradí si i s absencí parků - náš svět ukrývá spoustu zajímavých linek, krásných lokací a sem tam až geniálních nápadů (žánrová droga!). Pořád je to hodně pomalý a zádumčivý, v tom je Westworld nejsilnější. Bohužel ona velkolepost a akce jako taková, tahá za kratší konec. Vlastně si dovedu představit, že kdyby tam nebyla, je to mnohem lepší. Kolem a kolem velká spokojenost. Tenhle odvážný tah se vyplatil. Velká natěšenost na další sérii! ()

Reklama

Damarus 

všechny recenze uživatele

Jen tu čtvrtou sérii natočte. Sice po úžasný první sérii a po těchhle průměrnejch dvouch dalších, má přízeň značně klesla, ale budu se koukat dál, páč se hrozně těšim jaký majstrštyky zase vytvoří pan Ramin Djawadi. Tenhle frajer dokáže nejen složit vlastní nádherný melodie, ale taky udělat z neposlouchatelnejch populárních (s)hitů poslední doby nádherný skladby, který maj svou eleganci a úroveň, za což ho obdivuju a miluju. Bez Ramina bych se až sem určitě nedodíval. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět jiné. Zatímco rozdíl mezi první a druhou sérií byl spíše ve stylu vyprávění a akce, tak ve třetí došlo k totální změně prostředí, ve kterém se odehrává. Na druhou stranu zase došlo ke spojení prvních dvou ve smyslu děje - filozofování a akce. Zde bylo obého celkem dost bych řekl. Trvalo mi díl či dva, než jsem tomu přišel na chuť a trošku se zorientoval, ale poté už vše šlapalo. Opět nebylo jasné, kdo je dobrý a kdo zlý, těžko někomu fandit. Každý měl svou pravdu a motivaci a ve své podstatě dávala i smysl a člověk s ní více či méně mohl souhlasit. Sympatie se tak přelévaly v průběhu dílů. Děj je opět celkem zamotaný, je třeba dávat pozor a být ve střehu. Ale velmi dobře vyprávěn, poutavě, zajímavě. Takže opět za 4*. Je to jiné, ale stále výborné. Nolanovi to řízení světa strojem trošku drtí makovičku - viz Lovci zločinců. Howgh! ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Pro mě asi nejlepší řada. A nemůže za to zdaleka jen Vincent Cassel, ale hlavně jasnost a přímočarost, s jakou si jde pevně za svým. Prvních pár dílů lehce oťukávacích, což se však znenadání změní v pravou a nefalšovanou akci, plnou nádherných záběrů a úžasných lokací. Konec, jako možné předání hlavní, herecké štafety a zamáčknutí slzy zároveň. Vítejte v Novém světě! ()

Galerie (129)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy Maeve (Thandie Newton) ovládne drona, můžeme při útěku vidět, že ochranka má české CZ Scoprion EVO3. (UncleMorty)
  • Natáčení třetí série probíhalo ve španělské Barceloně, Valencii a Gironě. (Epistemolog)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama