Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(104)

Obsahy(1)

To to bude lítat, to si pohrajete, to budete mít dobrodružnou zábavu, až vám Sonic Boom odhalí svůj svět! Sonic a jeho přátelé dělají, co mohou, aby ubránili svůj ostrov před různými druhy nebezpečí, z nichž nejzákeřnější vymýšlí šílený vědec Dr. Eggman, který ovládá armádu robotů vlastní výroby. Sonic jedná instinktivně a žije vždy pro právě daný okamžik. Společně s přáteli si nedá pokoj, dokud nenarazí zase na nějakou novou výzvu, na nějaký vzrušující úkol, který by mohl triumfálně vyřešit. (TV Megamax)

(více)

Recenze (8)

JackBurda 

všechny recenze uživatele

Naprosto absurdní šílenost. Herní Sonic Boom nemá zrovna nejlepší pověst (nehrál jsem, tak nevim), ale seriál je opravdu vynikající a tentokrát v tom nejsem sám, páč je na cestě druhá série. Osobnosti postav jsou fajn, Eggman je extrémně zábavnej, příběhy jsou zábavně šílený, humor je super a akce je suprová. Jediná věc, kterou vytknu, je Shadow. Nejdrsnější postava Sonicova univerza a má tu jen cameo v posledním díle, pravda, kdykoli byl na scéně, bylo to hustý, ale furt je to jen cameo. Sledoval jsem pouze anglicky a musim říct, že je to nejlepší eng dabing, jaký jsem kdy slyšel. Prostě, seriál je super a na druhou sérii se těšim. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Dostali jsme se k seriálu Sonica, který má spíše komediální formát. A je to šílené (Tím myslím v dobrém slova smyslu. Ale není to moje Sonicova parketa. Sonic má být drsný, a akční (Drsné a akční seriály/filmy se Sonicem jsou u mě SatAM, a hodně akčnosti má v sobě Sonic ve Filmu z roku 1996 (OVA). Hrozně mě z tohoto seriálu Sonic Boom pobavil díl, kdy Knuckles seděl s Mikem u stolu, a Mike chtěl se Sonicem, Chvostíkem (Tailsem), Knucklesem atd. Na bitvu proti Robotnikovi. A Sonic nechce aby Mike šel na bitvu. Podle něho je to jen obyčejný týpek :D ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

První polovina je na můj vkus hodně ukřičená a pro děcka, pak se to ale hezky zhoupne do solidní megalomanské jízdy. Jim Carrey opět ultimátní! ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavné. Zkusil jsem to už před pár lety a první díl mě odradil. Působilo to ošklivě a nějak mi to nesedlo. Teď jsem tomu dal šanci znovu a měl jsem úplně jiný dojem dost jsem se zasmál, epizody odsýpají a ani ten vzhled není zas tak tragický. Interakce a celkové soužití s Eggmanem je výborně zpracované. Rozhodně tomu zde chybí v žánrech komedie. Jde tam primárně o ni. Akce a dobrodružství stojí až dalece v pozadí a slouží spíš jako prostředek. 75 %. Hodnocena 1. řada, víc na Netflixu není. ()

DannyBurino 

všechny recenze uživatele

Naprosto absurdní, šílený a TOTÁLNĚ zábavný seriál. Akce sice málo, ale je užastná a humor je perfektní, tady je ten humor a šílenost přirozený narozdíl od.... toho jiného seriálu. Seriál je trochu tuctový, ale z toho si vlastně dělají srandu ( spousta čtyřrozměrných vtípků ), akce je velice zábavná a postavy taky ( Knuckles, Sticks, Tails a Eggman jsou nejlepší Shadow měl zatím jenom cameo v posledním díle 1. série a byl hustej ). Seriál má nějaké problémy jako že díly by mohli být delší, mohli by tam být originálnější příběhy a některé ty čtyřrozměrné vtípky jsou trochu nucený ( některá pointa scén je jenom kvůli tomu vtípku ) a český dabing je NEJHORŠÍ CO JSEM KDY VE SVÉM ŽIVOTĚ SLYŠEL ( ještě že to sleduji v angličtině), ale to mi zážitky nezničí, když si chci odpočinout pustím si jeden díl a vše je OK ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • První seriál se Sonicem vytvořen čistě ze 3D animace. (JesterKruger)
  • Tento seriál nenavazuje na žádný jiný seriál se Sonicem. Je to samostatný seriál a potvrdila to i společnost SEGA, zakladatel hry „Sonic The Hedgehog“. (JesterKruger)

Reklama

Reklama