Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film se točí kolem dvojice křivých policistů. David Waters (Elijah Wood) a Jim Stone (Nicolas Cage) při práci v oddělení důkazů náhodně objeví skrytý trezor plný špinavých peněz z drog. Touha po obsahu trezoru je přivede do smrtící pasti korupce, kde si nemůžou být ničím jistí a nakonec musí bojovat i o svůj život. (Hanz Brix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (47)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Za mě velká spokojenost. Vzdor marketingu, komedie to tedy není. Pár vtipů tu sice je, ale nic, co by vás rozsekalo. Spíš to hodně jede na kontrast zatraceně ujetého, ale zdánlivě neškodného policajta a překvapivě drsných věcí, kterých je schopen. Jo, z The Trust se vyklubala pěkně syrová kriminálka s řadou fajnových zvratů. Cage si to fakt užívá, takhle rozjetý nebyl od Bad Lieutenanta, a Elijah Wood zdatně sekunduje. Zamrzí akorát Watersova paranoidní dedukce, jež moc nefunguje, protože nemá na čem stavět. Kdyby se film vzdal jednoho twistu, možná by přišel o emocionální vrchol, ale to by nijak nevadilo, protože city v něm mají asi stejně místa jako v románech Richarda Starka. Nehledě na to, že finále by bez něj bylo takřka stejné. Ne-li lepší. Jinak ale paráda. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Příšerný.Film s děsně hrajícím Cagem,Woodem,a příběh tad sračkovitej,že se musim ještě popídit po jedincích,který tuhle obří mrdku vytáhli do modrejch čísel.Když vždycky po nějaký době začla hrát ta kurevsky blbá hudba,měl sem úplně staženej žaludek na blití.Fuj,bylo to vo fous,ale přežil sem to.Dalo to ale práci.10%. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film má dva herce, které mám hodně rád, a má příběh, který by mohl být dobrý, ale není. Je to příliš jednoduché, chce to jen vypadat dobře na pohled, ale pod povrchem skutečně nic moc není. Nicolas je klasicky super, jak ho mám rád, ale Elijah pro tuhle roli prostě nebyl správnou volbou, castingově je naprosto mimo. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Bylo rozehráno na poměrně kvalitní snímek - minimálně takový, jaký by ve filmografiích Nicolase Cage a Elijaha Wooda v posledních letech poměrně vybočoval. Černým humorem okořeněný stylový heist thriller však narazí na zpackané finále, kde přijde na řadu z hlediska děje naprosto nelogický zvrat opřený o zbytečné klišé v podobě morálního dilematu, který takřka pohřbí většinu předchozích pozitiv, jaká mě u tohoto filmu napadala. Převeliká škoda! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Cage je už roky kritizovaný, že hrá v blbostiach a on nie a nie prestať. Tento kriminálny počin nebol až tak zas celkom zlý, nápad tam bol, myšlienka takisto, ale nejako nedotiahnutá. Skorumpovaní policajti to je predsa dobrá téma, navyše ak je okorenená humorom. Preto som mal na začiatku pocit , že by spojenie s hobitom mohlo výjsť. Koniec akoby z divokého západu pre mňa film dosť zarezal, rovnako aj tragické prehrávanie Cagea a naopak nedohrávanie Wooda. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama