Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtvrtá světová shinobi válka dopadla pro spojenecké vesnice dobře, takže se Naruto pokojně navrátil zpět do Konohy. Na odpočinek však nemůže mít ani pomyšlení, protože se začnou dít podivné věci okolo Měsíce. Věci, které je nutné neodkladně vyřešit, neboť pokud se tak nestane, čeká planetu Zemi zkáza. Naruto tak čelí své největší zkoušce a to nejen jako ninja, ale také jako někdo, kdo se musí naučit opětovat lásku Hinaty Hyuugy. Dívky, která je mnohem důležitější, než se na první pohled může zdát. (P. J. D.)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (30)

tuwanakha 

všechny recenze uživatele

Film, který pohladí na duši. Pro mě důstojné završení dlouholetého manga seriálu, kde jedna bitva stíhá druhou. Jenže, co je skutečně podstatné? A o tom je tento film - romantický, snad i naivní a trochu přeslazený, jenže občas i v pohádce lze najít skutečnou moudrost, že láska je silnější než cokoliv jiného. Arigato! ()

PainM8 

všechny recenze uživatele

Něco tak romantického bych nikdy od tvůrců Naruta nečekal, bylo to ale super. Příběh byl natolik fascinující, že jsem na konci filmu myslel, že uběhlo tak 40 min, jako u klasického dvojdílu anime, ale byly to vskutku dvě hodiny, které byly navíc doprovázeny skvělým soundtrackem od Sony, stejně jako anime a ostatní filmy. Za mě další dokonalý film 5* ()

Reklama

Fordzy 

všechny recenze uživatele

Naruto na měsíci... Jako velkého fanouška Naruta a zároveň odpůrce nového "cool" stylu, kterým se celý příběh vydal, jsem byl tímto filmem znechucen a spolu s Borutem je to definitivní důvod proč už mě Naruto nezajímá. Objektivně mohu pochválit hudbu, kde se mísí staré skladby s novými a zní to dobře. 39% ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Naruto: The Last je příjemné rozloučení se seriálem, které jsem sledoval opravdu pěkných pár let. V seriálu Naruto ušel dlouhou cestu a překonal mnoho překážet a pořád si stál za svým a tento film vlastně pokračuje dva roky po skončení Naruto Shippuden. Naruto je (nebo se snaží být) dospělejší a vůbec je zajímavé tu sledovat postavy, které známe ze seriálu, ovšem zase tolik jich tu nečekejte. Film je částečně o vztahu mezi Narutem a Hinatou a tady KONEČNĚ dostane tolik prostoru, kolik si zaslouží! Do toho všeho musí Naruto a spol. zachránit svět, protože na Zemi se řítí Měsíc a celá ta zápletka je překvapivě už maličko nastíněná na konci Naruto Shippuden (i když opravdu jen v náznacích). Po celý film dostáváme doslova pravidelné dávky akce, úvodní scéna má naprosto krásnou stylovou animaci, děj je celkem promyšlený a to vše doprovází opět naprosto dokonalá hudba. Celku sice nemůžu dát plný počet, ale bavil jsem se a jako rozloučení s Narutem je to akorát. Teď už zbývá jen počkat, co se vyklube z Boruta. ()

massdonfel 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem čekal dost dlouho, ne že bych se nemohl dočkat.. :D , Ale bohužel Japonci si takové věci umí dlouho podržet. A dojem? krom pár hezkých a srandovních scén. To byla hrůza na to, nechápu co to Kishimota napadlo, když se podílel na takové *****. Ono asi byl ještě dost nakopnutej z toho konce mangy, která taky stála za kulové. 3/10 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (7)

  • Ve snímku objeví i písnička "The Raising Fighting Spirit" od Tošio Masuda z původního seriálu Naruto (od r. 2002), stejně jako řada jiných odkazů na seriál Naruto: Shippūden (od r. 2007). To proto, že se tímto způsobem chtěli autoři seriálů rozloučit s fanoušky a dát jasně najevo, že tímhle se celý příběh zmíněných seriálů uzavírá. (P. J. D.)
  • Tento film je prvním snímkem, v němž se objeví Hatake Kakashi jakožto šestý hokage. (P. J. D.)
  • Snímek byl vpuštěn do kin v době, kdy stále nebyl uzavřen seriál Naruto: Shippūden (2007), jež mu předchází. (P. J. D.)

Reklama

Reklama