Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (137)

Fr 

všechny recenze uživatele

„SI ROZRUŠENÁ Z TOHO, ŽE JSEM ZABIL TOHO CHLAPA? MARTO, TO CO CÍTÍM OHLEDNĚ TOHO CHLAPA NEMÁ NIC SPOLEČNÉHO S POCITY K TOBĚ…“ /// Film, ve kterým má hlavní roli Sam Rockwell, asi nebude vobyčejná romantická záležitost, že? Sebevědomej a drsně vtipnej zabiják se skvěle hodí k trhlý Anně Kedrick, holce se zlomeným srdcem, který společně léčej milostnou předehrou s vrháním nožů a romantickejma chvilkama mezi svištícíma kulkama. Svojí podstatou je to hodně ujetý a černovtipný. Překvapivě to s přibívajícíma minutama nabírá nejen na krvavosti, ale i zábavnosti. Pobaví akční kousky i myšlenka, že pravá láska stojí za soškou rozmašírovanou hlavu. Padouchovu samozřejmě! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přesvědčím se, že kdo hledá, najde. 2.) Vobyčejná romantika mě nevzrušuje. 3.) Thx za titule „num71“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Velice sympatické obsazení, příjemný odlehčený tón a slušný spád, toť nezanedbatelná pozitiva této akční romantické komedie, kdy vše to výše zmíněné je dokonce natolik dobré a působivé, že to naštěstí pro tvůrce, ale především pro diváka zcela zastiňuje i neoddiskutovatelný fakt, jak strašně pitomý, respektive přesněji řečeno, neuvěřitelně naivní to má děj. Tady nad tím obsahem totiž musí asi nejeden erudovaný filmový znalec a odborník v jedné osobě skřípat zuby, jelikož si zde tvůrci s nesmyslnostmi a triviálnostmi vážně nelámali jakkoliv hlavu a lupali sem tak jednu nevídanou ptákovinu za druhou, nicméně já měl při sledování tohoto filmu prostě ale asi nějakou slabší chvilku, a tak na mě všechny tyto momenty i přes tu svou naivnost působili prostě tak nějak příjemně, snesitelně a dokázal jsem je v klidu a s úsměvem přejít. Co to způsobilo, netuším, nejspíš ale jak jsem zmiňoval, Rockwell a Kendrick jsou osvědčení herci, kteří svým postavám umí propůjčit výraznou sympatičnost a jiskru, navrch tu máme jedinečného Tima Rotha, zápletka pak vůbec nenudí, a i akce je překvapivě dost a i přes svou naivitu nepůsobí vůbec marně. Navíc mě bavilo i celé to lehké zpracování, navozující pocity příjemné nenáročnosti a odpočinku, takže ve výsledku se sice jedná o strašnou blbost, ale tak mile natočenou, že já se vlastně nakonec u toho upřímně bavil. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Pan Dokonalý je podivný film, nicméně jako letní jednohubka vlastně proč ne. Max Landis napsal sice opět křečovitý a kýčovitý film až hrůza, nicméně díky sympatickému obsazení a několika příjemným momentům to vlastně ani tak nevadí. Pan Dokonalý je zkrátka zajímavým mixem komedie, romance a slušné akce v tak trochu videobéčkovém balení, které v záplavě průserů poslední doby působí poměrně osvěžujícím dojmem. Takže ve výsledku proč ne. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi někdo řekl, že bude Sam Rockwell hrát s Annou Kendrick zamilovanou dvojici a bude to mezi nimi neskutečně jiskřit, poklepu si na čelo a pošlu ho někam. Ale ty vole, ono to mezi nimi opravdu funguje. Rockwell je zvláštní herec, pro mě herec okamžiku. Baví mě ve filmu, ale pak se mi nějak vykouří z hlavy. Takhle teď z fleku jsem schopen říct snad jen dva filmy, v nichž hrál. Ale (skoro) vždycky mě baví, i v takové slátanině jako je Stopařův průvodce... Tady je opět skvělý. Skoro mu až věříte, že všechno, co ve filmu dělá, prostě dělá i ve skutečnosti. Ale jestli to jemu věříte skoro, Anně Kendrick to věříte stoprocentně. V ní vidím novou rodící se hereckou hvězdu. Kendrick je hrozně chytlavá, snad je to jejím obličejem, schopností strhnout na sebe veškerou pozornost, přinutit hltat každý pohyb nejen jejího těla ale i mimických svalů ve tváři, jejíma očima a ústy, které jako černé díry vtahují a nechtějí pustit. Kendrick věřím cokoliv, co hraje. Žeru jí to i s navijákem a stoličkou. A kromě toho, samozřejmě, je hrozně rozkošná a sexy. To, co předváděla v tomhle filmu, je prostě paráda. Ta holka mě má v kapse. Jen díky ní se zřejmě odhodlám dokoukat Twillight sérii. Mr. Right je hodně v pohodě komedie, zábavná, svižná a hlavně nenudná. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Hoc má Mr. Right vopred jasný zámer i dobré obsadenie, stále máte pocit, že buď tu niečo chýba alebo svoj potenciál nevie využiť naplno. Dlho neviete prísť na to, čo to je, podobné filmy vznikajú bežne a dokážu byť pútavé i zábavné, no tento je skôr nenápadný a hoci dobre rozohráva scény, akosi mu uchádzajú niektoré pointy a má aj relatívne pomalé tempo. Pán Dokonalý neprekvapí zápletkou, ani jednotlivými scénami. Balansuje na hrane viacerých žánrov, pričom jedna polovica je napchatá akciou, druhá skôr romantikou a komediálne prvky sa tlačia všade. Nad pomyselný priemer však ťahá tento film duo resp. trio kľúčových postáv, pričom každá je iná. Každá postava je svojím spôsobom bláznivá, čím vybočuje tento film z typickej mustry akčnej či romantickej komédie. Spájanie týchto žánrov nie je márne, hoci film nemá pamätné akčné scény a ani úžasnú romantiku. Ale dvojica Rockwell-Kendrick sa so správnym budovaním vzťahu k postavám stará o to, že je úplne jedno, či teraz zúri prestrelka, riešia sa city alebo sa bavíte nad rýchlymi dialógmi, hrdinom držíte palce, záleží vám na nich, lebo sú natoľko crazy a odlišní, že vás pripútajú k sebe. A to je to najlepšie, čo si nízkorozpočtová komédia tohto formátu môže dovoliť i zaslúžiť. Že mala šťastie na dobrý casting, ktorý povyšuje výsledné dianie nad scenár či priemernú réžiu. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama