Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celý Hamburg se chystá na letní prázdniny, jen Daniel, učitel němčiny a fyziky, jakoby na blížící se volno zapomněl. Jeho totiž čekají jen 2 měsíce nudy. Nemá kam jet, nemá žádnou přítelkyni, žádné kamarády. (oficiální text distributora)

Recenze (101)

Shit 

všechny recenze uživatele

Němci jedou, takhle romantická roadmovie je sice založená na dost vojetým příběhovým vývoji, v podstatě vůbec nic inovujícího, ale co na tom, když to je prostě výborně zpracovaný, zahraný a po celou dobu to tak nějak příjemně ubíhá a člověk se prostě baví. Snad jen ty německý držky by nemusely být tak příšerný, ale naštěstí to tam vynahrazuje moc pěkná Christiane Paul ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem zjistil, co je to za film, ze kterého pochází nezapomenutelná scéna na hranicích, kde se tak krásně použije světoznámé slovíčko Scheize! Jinak je to ale příjemná roadmovie se sexy holkama (žádné sexbomby, ale obyčejné hezké holky). Kromě zmíněné scény na hranicích si jiné vtipy nepamatuju, ale ten celkový dojem se zapomenout nedá. ()

Reklama

kareen 

všechny recenze uživatele

Příjemná road movie o cestě z Hamburgu do Istambulu, při které si užijeme mnoho zábavných a mnohdy i vtipných příhod, jakou je třeba automobilová honička v Budapešti, nebo pašování mrtvého strýčka přes hranice. K tomu ještě romantika, pohodová muzika a spousta svérázných lidiček, které hlavní dvojice potkává při svém putování Maďarskem, Rumunskem nebo Tureckem a je z toho letní oddechovka jak vyšitá. Jediné co mi vrtá hlavou je, jak se mohla tak skvělá dívka, jakou beze sporu Juli je, zamilovat do tak nudného trouby a suchara, jakým je pro změnu Daniel. To se ovšem týká jen charakteristiky postav, herci samotní hrají výborně a podařené závěrečné milostné vyznání mě jako duši romantickou velice potěšilo. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Daniel se řadím do početné skupiny mužů, kteří se spolehlivě ztrácí v ženském naznačování. Takže, kdyby Juli trochu přemýšlela a pronesla to očekávané Ich liebe dich už v Hamburku, tak by Daniel nebyl zdrogován, okraden, uvězněn, vyhozen z lodě a rozhodně by s Dacií neskákal přes řeku. A já bych se nemohl podívat na pohodový film, ze kterého si stejně budu do budoucna pamatovat jen příjemnou atmosféru a úžasnou scénu z maďarsko-rumunské hranice. ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Ked vidim pri akomkoľvek nemeckom filme v kolonke žánru romantický, komédia tak ma vždy len strasie lebo sa mi hned vzbavia tony nemeckej produkcie ktorá vypĺňa štvrtky na Pro 7 a Orf1. No ale toto bolo našťastie z úplne iného súdka aj keď filmu chýbal akýkoľvek zmysel pre realnosť, náhody blížiace sa k hraniciam nemožnosti a gíčovosť v určitých častaich. A okrem toho pre mňa nastalo predčasné romantické finále už pri scénach s prekrásnou a divokou Brankou Katic.) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama