Reklama

Reklama

Sára (Linda Cardellini) kdysi udělala tradiční chybu. Vzala si zlobivého kluka Dustyho (Mark Wahlberg), který byl zábavný a sexy, nicméně jen do chvíle, než se stal otcem. Jako táta zoufale nefungoval. I proto ho později vyměnila za Brada (Will Ferrell), jehož vždy zdobila zodpovědnost a serióznost, které si její děti bohužel neustále pletou s nudou. Brad by se klidně rozkrájel, kdyby ho braly jako tátu, ale ono jim to prostě nějak nejde. Pak se po čase navíc zjeví Dusty, který je pořád tou testosteronovou mašinou přetékající nápady, a rozhodne se Brada zašlapat do země. Brad si záhy uvědomí, že se slušností a zodpovědností by tomhle nerovném souboji neměl šanci obstát, a tak se do Dustyho pustí jeho vlastními zbraněmi, které však zoufale neovládá. I proto se z nenápadného pošťuchování stane regulérní válka, do které se coby rukojmí zapletou i ti, o které probíhá, tedy Sára a obě děti. (CinemArt)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (271)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Začalo to poměrně milou a svěží rodinou komedií. Posléze to zklouzlo do typického amerického stereotypu v oblasti filmové komedie, počínaje WTF momentem s motorkou v domě . Závěr byl tak ujetý, až mi to vyčarovalo úsměv na tváři a své hodnocení jsem z velice podprůměrné střední pasáže filmu změnil na lepší nadprůměr. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell a Mark Wahlberg v této komedii zachází do extrému a z obyčejné životní situace vytvořili komedii, která si o to vysloveně říkala. Sympatické nicméně je to, že dokázali vynechat nechutnosti a vtip založili na jednotlivých skečích. Ty mi místy přišli vysloveně super a i když podobný průběh nemá celý film, tak kvůli těm pár scénám se na tenhle kousek rozhodně stojí podívat a trošku si u něj odpočinout. ()

Reklama

Georgex 

všechny recenze uživatele

Poměrně zábavná oddechová komedie, kterou táhne ústřední dvojice a pokud máte rádi humor Willa Ferrella, tak ho po dlouhé době dostane v celkem stravitelné formě, přestože hraje již tradičně nesmělého troubu. Na druhou stranu tato role mu sedla daleko lépe než v nedávné Zocelovací kúře a navíc ho tu místo protivného Kevina Harta doplňuje skvělý Mark Wahlberg, který si roli vyloženě užívá, a v konfrontaci s Farrellem tvoří skvělou dvojici. Jen škoda, že film neudrží skvělé tempo, jelikož ke konci již začíná poměrně nudit. Moje hodnocení 60%. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak tohle, bylo dost špatně retardované, po celou dobu filmu sem vlastně sledoval, jak se Ferrell, snaží zavděčit svým nevlastním dětem. Zatímco Wahlberg to má všechno v malíku, tak Ferrell dělá ze sebe kašpara a obecného blba. A tomu sem se jako že měl smát ? Ano pes nazvaný Tumor a sejmutí invalidního kluka, mělo něco do sebe a konec byl celkem i zábavný, určitě zábavnější než celý film. Aaa morální ponaučení, ano i to ve filmu je a hned několikrát, ohgh........no fuj, až moc přeslazené. Dost o ničem trailer, naznačoval stoprocentní plodnost humoru, ale film poskytl asi tak pětiminutovku, cigáro a peníze na taxi. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Slabší tři hvězdičky. Některé momenty mě dokázaly fakt hodně pobavit (U rampa, basket nebo motorka), ale zároveň film obsahoval příliš velké množství hluchých míst, kdy jsem se neměl čemu zasmát, nebo kdy působil přímo trapně. Běžně se nevyjadřuji ke komentářům ostatních uživatelů, ale tentokrát musím udělat výjimku, protože se ukázalo, že jsem film vnímal podobně jako Jara.Cimrman.jr, takže i pro mě v něm odvedly spoustu dobré práce vedlejší postavy Griffa a Lea, dokonce bych řekl, že jen díky nim se film dostal přes některé slabší momenty. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (12)

  • Letiště ve filmu je New Orleans Ernest N. Morial Convention Center. (BloodMax)
  • Když na závěr filmu přijíždí protivník Dustyho (Mark Wahlberg), zní píseň skupiny Metallica „For Whom The Bell Tolls“. (xisp)

Související novinky

Tom Cruise a další neskutečný kousek

Tom Cruise a další neskutečný kousek

22.04.2015

Studio Paramount právě na CinemaConu představilo svoje nadcházející filmy. Komedie o tom, jestli je lepší táta Will Ferrell nebo Mark Wahlberg, si moc pozornosti neodnesla, stejně ale nešlo o zlatý… (více)

Reklama

Reklama