Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Yosemite tvoria prelínajúce sa príbehy troch piatakov, ktoré sa odohrávajú na jeseň roku 1985. V tom čase je prekrásna rajská oblasť Palo Alto zasiahnutá prudkým premnožením púm, ktoré začnú znepokojovať miestnych obyvateľov. Joe (Alec Mansky) momentálne prechádza dosť ťažkým životným obdobím, a tak sa v škole vyčlenil ako outsider. Tedov (Calum John) jediný skutočný priateľ je jeho kocúr Charlie, ktorý jedného dňa zmizne bez stopy. Chris (Everett Meckler), na rozdiel od oboch svojich priateľov, má mladšieho brata, avšak občas si želá, aby neexistoval. (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

movie 

všechny recenze uživatele

70% James Franco určitě nepatří mezi literáty, v jejichž společnosti by se rád viděl (McCarthy, Faulkner), ale ve své tvorbě se mu velmi mistrně snaží zachytit atmosféru dospívání v Californii. YOSEMITE se narozdíl od PALO ALTO tentokrát soustředí téměř výhradně na chlapectví a první homosexuální kontakty (z perspektivy prepubertálních kluků) a podobně jako u PALO ALTO sem si i tady příjemně driftoval na pomalé zasněné atmosféře. V jedné z rolí (Franco samozřejmě nechybí) tu hraje syn Denise Hoppera - Henry Hopper, kterého se vyplatí sledovat. ()

Rhod 

všechny recenze uživatele

A takéto filmy sú na čo dobré? Najprv som si podľa názvu filmu myslel, že to bude viac-menej o Yosemite - nebolo, potom som si myslel, že to bude o pumách - nebolo, a potom som si myslel, že to budem o ničom - a bolo. Pri tomto filme som mal chuť si niečo urobiť, lebo jedna minúta filmu trvala pocitovo viac ako hodinu. A keďže bolo málo hodín, spať som pri ňom nechcel. Jednu hviezdičku dávam len za to, že bol milý a prirodzený. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Film na hrane štyroch hviezdičiek, alebo dvoch. On sa totiž nebezpečne pohráva s mysľou diváka. Teda neviem, či to bol zámer- vyvolávať takéto haluze v hlave, alebo som sa iba ja namotával, ale v takej epizodke, kde vystupuje Joe a jeho kamoš Henry, som sa cítil pekne nepohodlne a akoby na ihlách. Ale zdá sa mi, že to bolo nahovno napísané, pretože tá sila snímky vyšumí hned' so záverečnými titulkami do prázdna... Dávam nakoniec 2* . ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

60-65% ... Príbeh je docela nudný a v podstate tomu chýbala nejaká výraznejšia pointa. Ale čo sa týka prirodzenosti tomu nič nechýbalo. A tiež dobrá práca s kamerou. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama