Reklama

Reklama

Moji přátelé III

  • Itálie Amici miei atto III (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Čas je neúprosný, ale i poté, co hrabě Mascetti (Ugo Tognazzi) ve druhém dílu skončí na invalidním vozíčku, se Moji přátelé snaží užívat si život jako za mlada. Mascetti žije v ústavu, kam ho jeho kamarádi chodí navštěvovat a kde ostatním pacientům zpestřují život různými lumpárnami. Po čase tu Melandri (Gastone Moschin) už klasicky najde objekt pro svoji lásku, o které si myslí, jako vždy, jen to nejlepší. Asi není náhoda, že v ústavu žije i Sig. Lenzi (Bernard Blier), kterému naši hrdinové také nedopřejí klidné stáří. (MJMilan)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

vypravěč 

všechny recenze uživatele

Slovy Heinricha Heineho: „Izolovaný vtip nestojí za nic. Jen sem tam snáším vtip, kde stojí na pevné půdě. Obyčejný vtip je pouhé kýchání rozumu, lovecký pes, jenž běží za svým stínem, opice v červené kazajce, jež si sebe sama prohlíží mezi dvěma zrcadly, zrůda, kterou zplodily šílenství a rozum na potkání na veřejné ulici.“ ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ešte dobre, že nevznikla štvorka. To by sa z mojich priateľov stali už moji nepriatelia. V tomto prípade už šlo len o šľapanie vody a ponúkanie vtipov už odohraných alebo založených v predošlých častiach. A nie vždy vyšli. Trieskanie po papuli chudákom cestujúcim ma nebavilo ani v jednotke a tu prišlo to povestné: Opakovaný vtip prestáva byť vtipom. Najmä, keď vtipný nebol už na začiatku. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem si říkal, že by třetí díl mohl být celkem fajn rozloučením s postavami, ale ve skutečnosti mi tihle přátelé přišli ještě otravnější než doposud. Opět jsou zde nějaké skvělé nápady - například žáby - ale jako celek mě to moc nebavilo a i na ten průměr se to dostalo jen tak tak. Série není pro mě. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....dvojka bola predsa len naj.....jednotka Mojich priateľov sa rozbiehala,mnohé naznačila - uviedla do situácie....dvojka - i vďaka geniálnemu dabingu bola úplne iná liga -absolútne geniálne,iné ako jednotka i trojka.... no a táto trojka je už taký dôvetok :) ...jednoznačne chýba novinár Perozzi ....nejaké vtipné scény tam sú,ale je to ozaj už len také "dochádzajúce"..... /môj komentár č.1300 / dnes 200940=80 ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

Dost povedené určitě to může konkurovat druhému dílu . Všichni přátelé zestárli Mascetti je na vozíčku po mrtvici Melandri v důchodu Sassarolli má spoustu nových neteří :o) Rambaldi se jako vždy zamiluje a odmiluje . Tentokrát s evětšina děje odehrává ve starobinci pro majetné seniori spíše podle mě blázince . nesmrtelná scénka alespoň pro mě je jejich televizní pořad :o)))) který vysílají z jednoho z pokojů :) a který je určen pouze pro lidi v onom zařízení :o) V pořadu mimo jiné nabízejí seniorům rakve :o) Abych nezapoměl v senior baráku nejprve začne bydlet Maschetti následně melandri a pak i ten třetí kamarád no a nakonec se k nim přidá i Sassarolli který ten blbinec koupí :) I ten konec je celkem humorný prakticky to končí tak jak začal druhý díl akorát trošku jinak :) Bohužel u nás tento díl nikdo nevysílal tudíž koukat pouze v originálním znění. popřípadě jestli už někdo po domácku na koleně vytvořil titulky. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama