Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

campix 

všechny recenze uživatele

Veskrze britská a také hodně příjemná romantická komedie, která sice nijak nevybočuje z klišé zažitých v rámci tohoto žánru, ale dokázala dokonale padnout do nálady a hereckou chemií společně s britským feelingem dokázala perfektně bavit až do poslední scény. Mezi Lake Bell a Simonem Peggem to funguje skvěle a jsem rád, že dostal Pegg také nějakou podobnou roli. Perfektní film na zatažené podzimní dny. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Stará láska nerezaví - britské romantické komedie spadají v mém pohledu pod samostatný sub-žánr a Men Up je jejich výstavní skříní. Jednoduchý příběh, kouzelně upovídaný páreček s nejčistším ostrovním akcentem a množství nenásilných gagů - k tomu navíc parádní soundtrack a celková chemie hlavních hrdinů i jejich obsazení. Díky těmto atributům jsem ochoten přehlédnout i mírnou vypočítavost a občasné slepé uličky dialogů a označit pro mě doposud zcela neznámý film možná za nejlepší romantickou komedii od Love actually! Prosím, víc takhle pozitivních filmů!!!:) ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

Přejmenoval bych to asi na ´ Vzmuž se transko ! ´ Ošklivá transkoidní Jezerka Zvonková a zrzavej Sájmon rozehrávají etýdu jako z červené knihovny. Romantika všedního dne, když muž potká ženu, která není úplně podle jeho představ, ale nějakým zvráceným způsobem si ten společnej den oba dost užívají. I za cenu oplzlých fórků a hromady opravdu odpornejch lidí, jako je Rory Kinnear a mnoho dalších , se na to kupodivu dalo koukat a ten happy ending byl kulervoucí. Upocenejch 50% P.s.: co sem mám kurva furt psát? napadá mě, jak asi řadí když řídí jen levou rukou a jede šmírem do zatáčky? ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Na první pohled film přesně pro mě. Ve skutečnosti mě ale moc nebavil. Hlavní herečka mi do té role moc neseděla. Vlastně oba hlavní herci se k sobě vůbec nehodili. Děj byl provázený trapným humorem. To fakt nemám ráda. Konec byl ještě horší. Čekala jsem něco víc a je to jen další podprůměrná americká romantická komedie. Potenciál si myslím, že to mělo ze začátku dobrej, ale bohužel nebyl využitej. 50%. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Posiluj trochu stehna. Jo, to bych měla, ale nejdřív se asi naučím francouzsky...no, předtím asi potkám pod hodinama skvělého chlapa, kvůli kterému zazdím rodinnou oslavu....což všichni pochopí, protože jinak budu stará panna, a to nechceme. A možná si prečtu nějaký ten manuál na život, abych se ujistila, že fakt všechno dělám špatně...a když to bude celé v kelu, a budu chtít skočit z mostu, tak si radši doma pěkně sednu, udělám čaj a pustím si tenhle film, protože od včerejška ho miluju. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)

Reklama

Reklama