Reklama

Reklama

Oslava v Ledovém království

  • USA Frozen Fever (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu Oslava v Ledovém království (Frozen Fever) se chystá oslava Anniných narozenin a Elsa s Kristoffem jsou rozhodnuti zajistit, aby se jednalo o tu nejlepší oslavu vůbec. Když se ale Elsa nachladí, mohou její schopnosti ohrozit víc než jen samotnou oslavu. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (66)

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Bože, tak tohle je strašný kýč.. 🤮 Jako v čase vánočním to působí trošku mile a animace jsou super, taky hudební narážky na původní film, ale to je tak na hvězdu nebo max. 2... Časem třeba přidám 2., ale teď dávám jen jednu za nevkusnou dramaturgii Novy (vím, že tvůrci za to nemohou..) vysílat tuhle oslavu s nemocnou princeznou, která "by si měla přiznat", že je nemocná zrovna v době COVIDu, jako bychom se měli všichni naprogramovat, ano, my jsme taky všichni nemocní..! 😏 Dost, že jsme všichni preventivně nemocní s hadrem na xichtu..! 😏😷 ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné kolik vtipu a "frozenovské" atmosfér se tvůrcům do těch 7 minut podařilo nacpat. Těším se díky tomu na Frozen 2 ještě asi tak o 10000000% víc, tohle mě přesvědčilo o tom, že jako jeden z mála filmů má Frozen důvod pokračovat, ale nevím, jakou zápletko do velkého filmu vymyslí. Snad to nezničí. Byla by to škoda. ()

Reklama

Kiisaki 

všechny recenze uživatele

Možná to bylo kombinací příliš vysokého očekávání a českého dabingu (který se mi zkrátka nelíbí), ale kraťas s motivem mé oblíbené Disneyovky mě příliš nenadchnul. Animace byla perfektní, ale děj nemastný-neslaný a ústřední písnička nebyla hodná zapamatování, skoro jako kdyby ani neměla žádnou melodii. Třeba názor přehodnotím později, až si vše vyslechnu v angličtině - v což opravdu doufám, protože jsem se do kina na Popelku vydala především kvůli Frozen Fever. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Nakoľko fenomén Frozen ide úplne mimo mňa a aj samotný animák považujem iba za priemerný kúsok (3*), tak ani tento kraťas na mňa nijako nezapôsobil a oproti celovečernému filmu musím tým pádom z hodnotenia ešte ubrať. Opäť sa totiž potvrdzuje iba to čo mi vadilo už vo Frozen a teda lacné pesničky a infantilný humor. Ja sa skutočne neviem zasmiať na kýchajúcej princeznej a skákajúcich snehových guliach. Pre deti do sedem rokov určite fajn, no ja som z podobných rozprávok už vyrástol. Oveľa radšej si totiž pustím animák od Pixaru – napríklad taký vynikajúci Up a jemu podobné, než čokoľvek z Frozen sveta. Pretože ani Frozen Fever nie je nič iné než päť minútová nechytľavá pieseň s kýchajúcou princeznou a poskakujúcimi malými snehuliakmi, ergh. Pre mňa bez jediného vtipu, jediného nápadu alebo jedinej zaujímavej scény. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když máte dobré postavy, tak se s nim celkem snadno pracuje. Ale i tenhle kraťas má něco do sebe, má nápad a hlavně krásnou píseň, která prostě dobře zní. Idina Menzel má nádherný hlas. I v těch sedmi minutách je dost zábavy a já jsem se do tohoto světa do cela rád vrátil. Olaf je náš favorit, i když ti malí tady mě nadchli. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama