Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

Dale 

všechny recenze uživatele

Tento druh huličsko-fekálneho humoru nie je moja šálka kávy. Takmer všetky tie rádoby vtipné, ale v skutočnosti trápne momenty má na svedomí Seth Rogen, bez neho a jeho postavy by to ešte bolo celkom fajn. Pomaly ale isto sa u mňa dostáva na úroveň Adama Sandlera a keď bude takto pokračovať, môže spadnúť až k Robovi Schneiderovi, pritom ešte pred nejakými 10 rokmi bol celkom znesiteľný. ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

"That Jewish guy crucified the Messiah! Klasicka Rogenovka - trava, penisy, nabozenske narazky a dalsie osvedcene prvky. V duchu podobnych komedii ako Superbad ci Harold & Kumar sa nase trio vydava za nocou plnou zabavy, aby sa stali obetami neocakavanych sialenych situacii. Ako relaxacna komedia na vecer to funguje skvele, najde sa par dobrych vtipov, ale zas sa neda tvrdit, ze by som sa chytal cely cas za brucho, alebo zeby Rogen a spol. prisli s niecim novym. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Příjemná a řádně přisprostlá vánoční pohodovka s věčně vypáleným Sethem Rogenem a jeho partou. Tempo je sice trochu nevyvážené a hluchých chvilek není málo, ale ty vyvažují některé naopak velmi vyvedené momenty a hlášky. Michael Shannon ve vedlejší roli jako Mr. Green neměl chybu. Nechybí ani trocha vánočního sentimentu a trochu mě mrzí, že jsem na tenhle film narazil v srpnu. Vánočnímu opáčku se ale tenhle kousek rozhodně nevyhne. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po výborném ztvárnění Wozniaka v Jobsovi se Rogen vrátil opět ke svým otylým, ožralým a vysmaženým tlustým kokotům a byl opět na pěst. Stejně jako Gordon-Levitt s Mackiem. Sám film je vlastně o ničem. Trojice loserů se poflakuje po večírcích, na kterých se chlastá, hulí a šňupe. Nic víc v tom nebylo. Jestli to mělo nějakou nosnou kostru, tak byla hodně dobře schovaná. Za pozornost tu stojí snad jedině Michael Shannon v roli dealera a to je sakra málo. 10% ()

boo-boo 

všechny recenze uživatele

Vianočná kalba plná drog a sprostej mluvy, ktorá sa zároveň snaží obstáť ako výpoveď o dospievaní, "konci mladosti" a sile priateľstva. Takto to mysleli? Čo do sprostostí je to dosť neškodné, sem-tam som sa dokonca aj zasmial a postavy mi boli sympatické, čo u Rogenových filmov nie je zas tak bežné. Ale podotýkam, že gro toho skutočne zábavného tu zabezpečil Michael Shannon! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama