Reklama

Reklama

Dívčí kemp

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Lane tráví společně s otcem každou volnou chvíli tábořením v horách. Stanování, táboření a hory jsou celým jejím životem. Vše se změní po náhlé otcově smrti. Matka si brzy přivede nového přítele - mormona, za kterého se brzy provdá. Lane se cítí osamocena. Během svatební cesty maminky s novým manželem odjíždí na mormonský dívčí tábor. Krásné vzpomínky na kempování a konfrontace s novým prostředím donutí Lane konečně se vypořádat s otcovou smrtí. (JuniorFest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

maty39 

všechny recenze uživatele

Sice je to trochu sladké, malinko náboženské a ubulené na můj vkus, ale jinak pohodový film. Skoro se až divím, že mě to místy bavilo. Asi mě bavily poměrně sympatické postavy (alespoň mě žádná otravná nenapadá), přímočará zápletka a to, že je to nenáročná zábava pro celou rodinu. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se dá rozdělit do dvou poměrně odlišných rovin. Komediální a dramatické. Zatímco ta komediální je nevtipná a příšerně uječená, dramatická rovina je naopak taková příjemně upřímná. Hlavní postavy jsou sympatické, ty vedlejší naopak na pěst. Prostředí je moc pěkné a působí autenticky, postavy a jejich image naopak vůbec (holt je to film pro jinou cílovku). A navíc to v mých očích táhne dolů celý ten náboženský podtext, který je do poslední chvíle v pohodě, ovšem hranici vkusu na konci přeci jen překročí. Once I Was Beehive je pro mě film plný rozporů. Byly momenty, kdy bych neváhal udělit klidně i 4*, ale také momenty, kdy bych film nejradši vypnul... ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Mňa nezaujala ani vzťahová osnova ani náboženský podtext filmu. Kým hlavné postavy som v pohode akceptoval, tie vedľajšie ma naopak iritovali. Nepamätám si film, v ktorom by sa dramatická a komediálna línia tak navzájom bili.Vo výsledku však predsa len slušný americký priemer, ktorý drží nad vodou primárne tá dramatická linka. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Je to absolútne ohromujúce, že v čase, keď sú rodinné filmy väčšinou považované za najväčšie filmové pohromy a hlúposti, príde rodinný film, ktorý sa rozhodne veci poňať trošku iným spôsobom.Reálne nám predostrieť príbeh, kde sa všetci hrdinovia niečomu priučia, je vtipný, má srdce na správnom mieste a (s výnimkou úvodu) nikto tam nekliká do tabletov, iphonov a smartfónov. A hoci sa na začiatku zdá, že vieme presne ako to bude pokračovať, nevieme dokopy odhadnúť nič. Film búra všetky klišé o loseroch, z ktorých sa stane hrdina a kráľovné budú porazené. Naopak je potrebné aby si vedeli vyformovať priateľstvo, naučiť sa žiť s určitými tragickými udalosťami a držať spolu ako tím. A okrem toho musím povedať, že postavy sú veľmi sympatické a vedia ukázať svoje skutočnú tvár. Plus príjemný pop-rockový soundtrack a mám reálny pocit, že sa film odohráva v skutočnej prírode a verím, že to tak aj bolo. Možno keby sme v prvej polke mali menej niektorých náznakov klišé, tak by som tento film skutočne ohodnotil plným počtom, ale aj tak to nemení nič na fakte, že som sledovanie filmu "Once I Was A Beehive" úprimne užil a bol som rád, že som s týmito postavami strávil svoj čas. Ak hľadáte dobrý rodinný film s dobrými myšlienkami a nesnaží sa do toho pchať všetko moderné a coolové, ale reálne len chce povedať dobrý príbeh, tak si toto určite čeknite. Ja sám verím, že sa k filmu ešte vrátim.Hodnotenie: B+ ()

Reklama

Reklama