Reklama

Reklama

Epizody(20)

Aby se bohatý dědic uzdravil z disociativní poruchy identity, požádá tajně o pomoc mladou hezkou psychiatričku. (Netflix)

Recenze (21)

ainny 

všechny recenze uživatele

Seriálům, které nedokoukám vyšší hodnocení dát nemůžu, i kdybych chtěla. Po prvotním nadšení nastoupilo zklamání a silná antipatie k hlavní hrdince. Co na tom, že Ji Sung je famózní, když mám tendenci vřískat jako ona, kdykoliv se objeví na skle. Nerada bych nakonec přešla k hysterickému smíchu, takže to šestým dílem balím. Víc strávit nedokážu. Pokud někdy najdu sílu Kill Me, Heal Me dokoukat, tak třeba hodnocení i upravím. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se dle traileru na zápletku, kdy hlavní hrdina s poruchou osobnosti, má několik charakterů, které zcela zaměstnávají jeho krásnou osobní psycholožku a celé okolí, kterému způsobují jeho přerody problémy. Dobrá myšlenka nebyla bohužel úplně nejlépe realizována. Seriál zachraňuje svými hereckými kreacemi Ji Seong, jehož různé osobnosti Vás zaručeně pobaví, stejně jako lehkost a nonšalance, jak dovede přepínat mezi charaktery (princ Drsoň-toho mám nejradši, bombový atentátník aj.) Ji Seong je natolik vynikající herec, že jeho výkon dává sérii punc těsného nadprůměru. Námětově standartní korejský seriál, trocha pomsty, vzpomínek, osudovosti a soupeření v rodině o prachy. Velice mě mrzí, že druhá hlavní postava Oh Ri Jin, kterou hraje Hwang Jung-Eum je celkově moc hysterická a emočně přepjatá i na korejské poměry, časem se to trochu zlepší (naučil jsem se ji tolerovat). Ale i tak mě to mrzí, Hwang umí velice dobře hrát viz série Endless Love (kde má vážný charakter), ale tady jde o blbě napsanou postavu, nebo to tak pojala. Nicméně seriál má i určitou slušnou dávku akce, pokouší se o určitý nadhled, včetně dělaní si srandy sám ze sebe a žánrových klišé. OST i technické zpracování na úrovni, jinak nic extra, vedlejší postavy jsou však dobře zahrány i napsány. Mít to lepší hlavní hrdinku, která problémy neřeší ječením a podivnými reakcemi, mohlo to jít výše. ()

Reklama

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Ve shodě s Ainny to balím po 6 dílech. Ačkoli příběh je poměrně zajímavě vymyšlený a zajisté se bude i nadále rozvíjet, hlavní hrdinka je šílené pištidlo a leze mi na nervy, navíc mi ani herecky nijak zvlášť nesedla. Ostatně to lze konstatovat i o většině ostatních, nic co by oslnilo, zejména její rodinka je dost ubohá a nejen ty "vtipné" scénky s ní mne vůbec nepobavily, humor obecně je zde příliš přihlouplý, rozsáhlý a řekl bych, že se ani nehodí k tématu seriálu. Spíše bych ocenil jeho temnější zpracování, to střídání vážných scén se šaškárnou s pištící holkou není nic pro mne. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Začalo to zajímavě, protože jsme postupně objevovali osobnosti, z nichž valná většina byla velmi excentrická, ale to nevadilo, protože s nimi byla zábava. Navíc jsme postupně odhalovali, proč všechny osobnosti trpitel má, takže to dokázalo udržet pozornost. Bohužel hlavní hrdinka byla až moc afektovaná a až moc sebou nechala cloumat. Vůbec to nebyl sympatický charakter. No a ke konci se opět objevuje neduh korejských seriálů – natahování, rozmělněnost, zbytečné scény, až se to člověku chce přeskočit na posledních deset minut. Zhruba po desátém díle to ztratilo na zajímavosti a já koukala ze setrvačnosti s tím, že poslední asi čtyři díly jsem spíš koukala kde co lítá. Nemohu tomu ovšem upřít kvalitní OST – ten jeden cajdák byl taková korejská klasika, ale zbylé asi dvě písně dodávaly seriálu šťávu – a velmi kvalitní herecký výkon Seong Jia. Sečteno podtrženo, slabší 3*. Přeloženo. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Už jsem si myslela, že Kill me, heal me nikdy nedokoukám. Jenže jsem se kvůli vynikajícímu Ji Sungovi, nad jehož výkonem mi neustále padala brada, přemluvila a jela jsem dál. A věřte nebo ne, jsem za to fakt ráda. Druhá polovina seriálu je totiž jiný kafe. Najednou to mezi hlavním párem začne jiskřit, jsou tam opravdový emoce a děj je natolik zajímavý, že jsem se od něj kolikrát nemohla odtrhnout. Jedno překvapení střídá další ještě větší překvapení a vy chcete hrozně moc vědět, jak to dopadne. Dokonce i moje nesympatie k hlavní hrdince trochu ochladly, protože konečně neřvala a nebrečela bezdůvodně. Ten, kdo ale většinou rozbrečel mě, byl stejně Ji Sung... První půlce bych dala sotva dvě hvězdičky, té druhé bych dala s klidným srdcem čtyři. Jako celek tedy 3*. Jo a plus za pěkný soundtrack. ()

Zajímavosti (2)

  • Původním záměrem seriálových tvůrců bylo obsazení herecké dvojice Seung-gi Lee a herečky Ji-yeon Lim. Ta ale navzdory kolizním projektům nabídku účinkování v televizní sérii odmítla. (Conspi)

Reklama

Reklama