Reklama

Reklama

Wanderers

Krátkometrážní / Animovaný / Sci-Fi
Švédsko, 2014, 4 min

Recenze (10)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Technicky brilantní reklama na jiné světy, která mi připadá jako podařené školní cvičení, které mě, žel, jako film neoslnilo. Pořád, tedy čtyři minuty, jsem čekala na něco, co se nekonalo. Takže: Žáku Karfíku, píši vám jedna, ale právě jen za to školní cvičení. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

To hodnocení je hlavně za samotný hlas Carla Sagana. Kdyby mě takhle pozval na kosmickou loď mířící do vzdálených částí naší soustavy, jsem sbalený než bys řekl relativita. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hezky to láká na objevování míst, na která doposud člověk nevkročil, taky vizuál to má parádní a hlas Carla Sagana tomu dodává určitou podmanivou atmosféru, ale ve finále je to prostě jenom reklama. A přitom jsem na to se zaujetím koukal, najednou to skončilo a cítil jsem se ochuzený. Dát té reklamě nějaký drobný děj, klidně jen o jednom nebo dvou hercích, a klidně bych šel na pět. Takhle je to bohužel jenom průměr. 3* ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vizualizácia pekná, ale skôr by to bola pekná "reklama na vesmír", pretože posolstvo mi nepríde ničím výnimočné. To, že ľudí fascinuje, zaujíma a láka vesmír predsa nie je žiadna novinka - je to tak odjakživa... ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

e příjemné se zaposlouchat do poetického textu čteného hlasem váženého astronoma Carla Sagana a díky poznatkům vědy, fantasii Erika Wernuista a kvalitní počítačové animaci se podívat na úžasné vesmírné destinace. Jako například orbit naši krásné planety Země, Mars s modrým západem Slunce na okraji kráteru Victoria, k plynnému obrovi Jupiterovi, ledový povrch jeho měsíce Europy, prstence Saturna, jeho měsíce Iapetus, Enceladus a Titan konkrétně Ligeia Mare, útes Verona Rupes na měsíci Uranu Mirandě.Člověk má hned touhu vypravit se ke hvězdám. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama