Reklama

Reklama

Charlie 3: Všichni pejskové slaví Vánoce

  • USA An All Dogs Christmas Carol (více)

Obsahy(1)

Blíží se vánoce a v kavárně U kousavý blechy se připravuje velkolepá vánoční oslava. Je tu plno pestrobarevných balíčků, zářivá výzdoba a to všechno hlavně kvůli roztomilému štěňátku Timmymu, které ocitlo v opravdu velmi vážných potížích. Ne všichni jsou spokojení při pohledu na zábavu, dobrou vůli a vánoční pohodu Velký vzteklý buldok a rváč Carface totiž nemá Vánoce rád. Ba dokonce je přímo nenávidí. A tak spolu se svými stejně zlými kumpány rozhodne Vánoce všem pejskům na světě zničit... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak na tomhle jsem vyrůstal, první díl byl sice nepřekonatelnej, ale tohle bylo celkem fajn, písničky mě jakž takž bavily, příběh byl fajn a psy byly roztomilý. Dneska jsem nad tímhle sice mávnul rukou ale i tak jsem cítil závan nostalgie. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke výrazný pád nadol. Hlavne čo sa týka divne vykonštruovanému príbehu, ale aj animácia pôsobí lacno a nie príliš sympaticky. Pomoc v podobe variácie na Dickensovú Vianočnú koledu väčšinou slávi úspech, lenže tu to až tak neplatí, kedže tvorcovia to pritiahli až príliš na divoko a výsledný galimatiáš je nesúrodý. ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na rozpacích, jestli dvě nebo tři hvězdy, ale musel jsem porovnávat. Poetiku jedničky to už dávno nemá a co se týče příběhu, jde o variaci na Vánoční koledu, která je, ale bohužel různě adaptována v každém druhém kresleném filmu. ()

Jarsey 

všechny recenze uživatele

Charlie je a byl moje dětská láska! Krásná vánoční pohádka, jistě, námět je okoukaná Dickensovka, ale zde to drží nad vodou spíše ty písně. Pět hvězdiček dávám čístě ze sentimentu, ale myslím, že i v dnešní době Angry Birds by se to dětem líbit mohlo. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama