Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta čtyř kamarádů, premiantů třídy, právě odmaturovala a čeká je poslední léto, než nastoupí každý na jinou univerzitu. Najednou jim dochází, o co všechno přišli za ty roky, kdy byli za vzorňáky, a rozhodnou se užít si tyhle prázdniny naplno. Párty, drogy, sex - nic si nebudou odříkat. Do města se valí natěšení turisté, bezstarostné večírky se rozjíždějí na plné obrátky a šprti si užívají nejlepší léto svého života. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Pokud máte nějakej večerní splín a chcete kouknout na nenáročnou oddechovku o bandě vykořeněnejch nerdů, směle do toho. Frajer co strká péro do jogurtu asi patří k hájlajtům celýho flicku. Jinak nic novýho pod sluncem, nějaký lepší fóry pochopitelně chybí a láv story ústřední dvojice taky pochopitelně nechybí. Takže nic víc, než další nepovedenej pokus o emerickou týnejdž komedošku. 35% P.s.: SPOILER jako kráva....když už mám na penisu nějakou tu insekci, tak mám přece ruce a hubu....takovouhle prima Pandžábi Gánešu bych si teda utéct nenechal, ani kdybych byl jen hlava s páteří... ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Rád koukám na tyhlety "Prcičkárny", závidím jim ty nezávazné blbosti let studentských, kalby, žádné starosti života pracujícího otroka moderního "svobodného" světa a většinou si tyhle filmy užívám. Good Kids stejně tak. Bavil jsem se, nenudil jsem se. Nemůžu ale říct, že by to byla jedna z těch lepších. Film spíše tak nějak vesele plynul než aby měl údernější a intenzivnější humor. Silně váhám mezi 3-2 hvězdičkami. Možná časem změním. Strašně se mi líbila zápletka okolo tenisu a závist byla hodně intenzivní. A taky jsem filmu vděčný za objev Zoey Deutch, nechápu, jak jsem tak roztomilou a sexy herečku mohl v judaswoodu přehlížet. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Šprti na tahu jsou další z veledlouhé řady tuctových amerických komedií z prostředí střední/vysoké školy, která nemá čím překvapit a ani moc pobavit, což je vzhledem k žánru poněkud problém. Další problém byl spojený s Nicholasem Braunem, který mi přišel neuvěřitelně nesympatický - tak jako jeho postava Andyho. Námět vypadal na papíře možná vtipně, samotné zpracování je však spíše jalové. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nikdy jste se s náma nebavili, tak s tím nezačínejte." Mě taky nikdy nikdo na žádnou party nepozval a já jsem si to bral osobně. Jenže těžké poznání géniů zní, že na party se nezve, ale na party se chodí. Takže jsem se považoval tak trochu za rebela, když jsem se někam vetřel bez pozvání a ono to bylo správně? Tak fajn, nejsem rebel, génius a ani uživatel drog, ale tohle mě celkem bavilo. Zejména Andyho placené lekce tenisu s vdanými paničkami mě zaujaly a to nejsem ani trochu prostitut, ale když mi za to platí, tak je neslušné to odmítnout. Taky boj s parohatými manželi měl něco do sebe a Nora ... no jo, Nora ... tak ta by asi ani platit nemusela. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

As a good kid i can relate. But do I want to...? Šprťáckým Prcičkám lze vyčíst hlavně to, že jsou až příliš přesné na těch špatných místech. Čtyřlístek charakterů a bohužel i představitelů jsou vážně těmi polo-nudnými patrony z internátních a kolejních pokojů, na kterých se zhasíná okolo desáté, je tam vždy uklizeno a odkud se ozývá smích jen krotký, reagující na překlepy v poznámkách, události na katedře či interních vtípků v páté sérii Star Trek: Voyager. Stiffler a jeho chcací a fekální fóry, tolik kritizované, jednoduše tomuhle žánru (a těmto životům) strašně chybí. Ani trapas, ani nářez. The Good Kids, The So-So Comedy. (Takže za tři.) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama