Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta čtyř kamarádů, premiantů třídy, právě odmaturovala a čeká je poslední léto, než nastoupí každý na jinou univerzitu. Najednou jim dochází, o co všechno přišli za ty roky, kdy byli za vzorňáky, a rozhodnou se užít si tyhle prázdniny naplno. Párty, drogy, sex - nic si nebudou odříkat. Do města se valí natěšení turisté, bezstarostné večírky se rozjíždějí na plné obrátky a šprti si užívají nejlepší léto svého života. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Milky. 

všechny recenze uživatele

Rád koukám na tyhlety "Prcičkárny", závidím jim ty nezávazné blbosti let studentských, kalby, žádné starosti života pracujícího otroka moderního "svobodného" světa a většinou si tyhle filmy užívám. Good Kids stejně tak. Bavil jsem se, nenudil jsem se. Nemůžu ale říct, že by to byla jedna z těch lepších. Film spíše tak nějak vesele plynul než aby měl údernější a intenzivnější humor. Silně váhám mezi 3-2 hvězdičkami. Možná časem změním. Strašně se mi líbila zápletka okolo tenisu a závist byla hodně intenzivní. A taky jsem filmu vděčný za objev Zoey Deutch, nechápu, jak jsem tak roztomilou a sexy herečku mohl v judaswoodu přehlížet. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

U mě je dvouhvězdičkové hodnocení specifická kategorie. Asi mají šprti smůlu, že jsem je viděl v krátké době po Matkách na tahu o Vánocích. I když asi víc šprt než mamka, a postavy nebyly vyloženě nesympatické a občas jsem se zasmál, tak mě matky bavily víc než šprti. Dvě udělené hvězdy jsou silnými hvězdami. Ne vždy však matky vyhraji nad šrty. Viděno v autobuse Regiojet alias StudentAgency alias Žlutý. ()

Reklama

cskomando 

všechny recenze uživatele

Odlehčenější provedení komediálního filmu, ve kterém byla použita spousta podobných prvků jako v Prci Prci Prcičky a dalších podobných filmů. Pokud jste natěšeni, že to bude brutálně tvrdá jízda, tak možná budete zklamáni. Je to spíše film na odreagování, který na vás bude působit mírněji, než bývá zvykem. Najdou se zde chvilky romantiky a zamilovanosti, některé scénky se sexem jsou zkráceny, prostě a jednoduše přístupno pro mládež. Navíc Ariana DeFusco je prostě bomba. No a komu by se nelíbila, je tu široký výběr těch nejlepších holek, co by si každý přál. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Normální klasická americká teen komedie, ve styl Prciček. Není to vůbec špatné a zabaví to. Herecky to není žádný koncert, ale hlavně "hrdinové" jsou docela sympatičktí, cože bývá o podobných kousků relativně problém. Fajn hudba, sem tam opravdu dobrý vtípek, příběh naprosto tuctový. Klidně více takových komedií. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemná teen komedie alá American Pie. Od těchhle filmů vyloženě očekávám pouze porci zábavy a troj kombo ( Party,drogy,sex) a v tomhle ohledu si myslím Good kids obstály. Příběh o 4 šprtech, kteří končí školu a chtějí zažít první a poslední středoškolskou párty s nějakou tou "úlevou". Hlavní hrdina se po prvním zářezu slušně rozjel a roli trenéra tennisu jsem mu docela i záviděl, takové štěstí má opravdu málokdo. Kdo chce vypnout a a nostalgicky zavzpomínat na staré časy v pohodě volba. 75% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama