Reklama

Reklama

Mezi přáteli

Trailer 1

Obsahy(1)

Komédia o troch priateľoch, ktorých vzťahy dovolenka na lodi vystaví ťažkej skúške. (STV)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (13)

claudel 

všechny recenze uživatele

Největší problém tohoto filmu spočívá v žánrové nevymezenosti, protože režisérovi lehkých, praštěných až hloupých komedií Barouxovi se nepovedlo vyvážit film ve stylu komediální drama. Byl jsem na vážkách, chtělo se mi dát jen tři hvězdičky, ale když vidím svého nejoblíbenějšího francouzského herce ve společnosti dalších výborných herců, zasmál jsem se i lehce zamyslel, tak zvedám hodnocení nahoru. Chtělo to jen scénáristicky vyšperkovat a ubrat dramatičnosti s bouří. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Pohodová letní komedie pro starší generace, která neurazí, ale ani nenadchne, což je škoda, jelikož od obsazení tolika legend francouzské komedie jsem si sliboval daleko větší tah na bránici. Na druhou stranu několik vtipných momentů se v tomto novém počinu Oliviera Barouxe nachází a navíc to oproti jeho předchozím snímkům ani nepůsobí trapně, což už samo o sobě lze brát za výhru. Moje hodnocení 60%. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Herecky atraktivní komedie s prvky dramatu - ach jo, fakt jo - má skvělé herecké obsazení v čele s Danielem Auteilem. Jen škoda tý emerický atmosféry na lodi, kdy vlnka stíhá vlnku a kdy jsem měla pocit, že sleduju slabší díl Simpsnů... Nejvíc se mi líbila postava Daphné, která se hned po nástupu na loď ptá po lékárničce. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Každý potřebuje ošklivý přátele. Zvedají mu sebevědomí." Já nepotřebuju zvedat sebevědomí ani nic jiného, takže se rád pohybuju mezi lidmi, se kterými je mi dobře. A to bez ohledu na vzhled či majetek. I na jachtu bych je pozval, kdybych našel pod polštářem nějaké přebytečné finance a užili bychom si to určitě o dost víc než Richard s přáteli. Já se musím přiznat k tomu, že jsem se těšil na francouzskou komedii a místo toho jsem dostal jakýsi pokus o sondu do hlubin lidské povahy. To jsem nechtěl a dost mě to nebavilo. Já se chtěl pořádně zasmát, takže mě těch pár záblesků zábavy skutečně nemohlo uspokojit. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Žánrově bych asi měla problém tento film zařadit, ona je to chvíli komedie, pak se to zhoupne do dramatu, potom to vypadá na dobrodružnou jízdu, otře se to i o romantický žánr a světe, div se, mně to vůbec nevadilo, takový je totiž život, chvíli smích a pak slzy.. Daniel Auteuil fantastický a s jeho partou přátel jsem se velmi dobře bavila, obzvláště když tančili na palubě, nafukovali záchranné vesty, měli v rukách sekeru nebo harpunu.. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama