Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Masivní zemětřesení otevře arabskou tektonickou desku, což má za následek nestabilní počasí a teploty pod bodem mrazu. Rodina, která je na dovolené v Egyptě se pokouší dostat do bezpečí, musí ale bojovat s rychlým ochlazením teploty, které ohlašuje novou dobu ledovou. Sfinga, pyramidy a poušť Sahara se pokrývají horami sněhu... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (14)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Začátek měl náběh na příjemný zedkový požitek, jenže pak přišla jakási stodola totální nudy a půtování ve sněhu. Koho tohle má jako bavit. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasika od Asylum, kde už mi vadilo tolik detailů, že jsem se na to prostě nemohl koukat. Jako pohled na zasněžené pyramidy mi přišel docela cool, ale to je opravdu všechno. A na hodinu a čtvrt dlouhý film, to není zrovna moc... Příběh také není navíc moc originální a ty vědecké hemzy jsou opravdu hloupé. ()

Reklama

panki9922 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film vyznieva asi tak, akoby som sa ja snažil na telefóne natočiť matrix realoaded. Naozaj zlé najmä po grafickej resp. vizuálnej stránke. Scenáristicky nulovo originálne a mnohokrát vyslovene tupé. Herci ktorí sa do takéhoto projektu pustia, musia na tom byť finančne vyslovene zle, alebo stratili súdnosť. Strata času, tento film naozaj nemá čo ponúknuť. ()

Hornet.CZ odpad!

všechny recenze uživatele

7% / Od studia The Asylum jsem doposud viděl asi 5 filmů z toho 3 díly Žraločího Tornáda, které pokládám za vrchol pomyslného ledovce. Ale těd přejdu k tomuto filmu, na rovinu čekal jsem absolutně něco jiného, něco ve stylu hvězdné brány, ovšem mýlil jsem se natolik, že jsem si později dokola říkal, "co to kurva", vzhledem k tomu, že v tomto filmu má logiku pramálo věcí, asi nejvíce mě zarazila scéna ve které je hlavní parta herců/neherců v taxíku, řidič zde mluví do telefonu trochu vyšším hlasem a ženskou za ním to očividně štve, a to natolik, že jej okřikne at přestane, protože děsí děti a přesto děti vzadu v autě v klidu sedí a drží hubu, ovšem podobných debilit zde najdeme více, mimo to zde najdeme bezpočet chyb, hloupých dialogů, nudných scén a jako poslední bych chtěl zmínit jejich putování v úplně nových vozech Dodge, které jsou natolik nové, že místo nich tam "hrdinové" jezdí s animovanými verzemi těchto vozidel, které jako by byly vytaženy z nějaké průměrné mobilní hry a při pohledu na předek vozu opět vidíme opravdová neanimovaná auta. Ovšem ted bych se dostal k pozitivům, za ty považuji dobrou obrazovou kvalitu filmu a z části také herecké výkony Joeho Cipriana, který jako jediný a nejmladší mi připadal taky jako nejvíce reálně se chovající postava, bohužel mám pocit, že byl hodně omezován a tudíž jeho výkony by byly mnohem lepší kdyby se mohl chovat jako normální dítě v dané situaci a ne že vám umře přítel, vy 10 sekund filmu truchlíte a za minutu ani nevíte, že jste nějakého přítele vůbec měli. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama