Reklama

Reklama

Na Mount Everest s princem Harrym

(TV film)
  • Velká Británie Harry's Mountain Heroes
Velká Británie, 2012, 90 (60) min

Obsahy(1)

Sledujte příběh pěti válečných veteránů, kteří si s podporou prince Harryho dali za cíl vystoupit na nejvyšší horu světa. Čeká je tvrdý trénink, namáhavý výstup do základního tábora i smrtící nebezpečí na cestě ledopádem Khumbu... (TV Prima)

Recenze (3)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Klasický dokument o výstupu na Everest pod záštitou prince Harryho, který se nakonec nemůže expedice zúčasnit. Ten konec nebyl u tohoto typu dokumentů ničím nečekaným. Pěkné záběry. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Výstupy na Mount Everest jsou již divácky dnes nudné a obehrané, ale zde to bylo ozvláštněno tragickými zraněními vojáků. od muslimských radikálů. A přistihl jsem se, že jim držím palce ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Schválně na to mrkněte. Ve většině dokumentů podobného ražení totiž všechno působí tak jednoduše a snadně, že by si jeden uvázal karabinu v domácích papučích s lahváčem v ruce a okamžitě vyrazil. Jenže realita lezení po horách vypadá trošku jinak, než pánský průběh soulože, která končí vrcholem vždycky, rychle a bez jediné kapky potu. Odvaha a kuráž neznamená jen slepě šlapat dál a machrovat, že všechno bude fajn. Největší frajer je ten, kdo se dokáže ve správnou chvíli sklonit, odejít a vrátit se znova. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama