Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stredoškoláčka Ashley zistí, že jej rodičia nemajú dosť peňazí, a na to, aby zaplatili účty, pomaly míňajú aj jej peniaze odložené na vysokú školu. Preto sa spolu s kamarátkami Rachel a Janet rozhodnú, že si popri škole budú privyrábať. Po tom, čo Ashley zvedie jeden z otcov detí, ktoré stráži, a ponúkne sa, že jej dá peniaze na školu, dostane Ashley ešte lepší nápad. Popri strážení detí bude spolu s kamarátkami poskytovať sexuálne a eskortné služby miestnym oteckom. Ich plán sa však vymkne spod kontroly a čoskoro sa o ich „podnikaní" dozvie celé mesto. Následky na seba nenechajú dlho čakať a keďže dievčatá sú ešte neplnoleté, začína sa aj policajné vyšetrovanie. Až po tom, čo sú ich príbehu plné noviny a televízne správy, začnú si dievčatá uvedomovať, akej chyby sa dopustili. Ich budúcnosť je však už nadobro poznačená. (TV JOJ)

(více)

Recenze (13)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Úžasňák z Chucka vs. hromada nadrženejch americkejch kočiček se Spencer Locke v čele. Do toho ještě ten vtipnej popisek tady na ČSFD. No neznělo to vůbec špatně, ale ve výsledku je to takovej ten klasicky americkej moralizující ryze korektní TV film, na kterej se díky obsazení jakože fakt hodně dobře kouká, ale nějaký výraznější filmový zážitek nepřináší. Hlavní postavy jsou napsané jako naivní pipky, dialogy tak moc chytrosti nepobraly a závěr je typicky americkej, kdy se z komára dělá velbloud. Holkám bylo více jak 16, do akce se vrhaly dobrovolně a s vědomím, že se tyhle věci fakt dlouho tutlat nedají a nakonec to stejně nejvíc odnese chlápek, co ho neudržel v kalhotách v momentech, kdy se před ním producírovala blonďatá středoškolačka v přilehavých černých šatech. Idiot, ne kriminálník. ()

Jady

všechny recenze uživatele

@borsalino K tomu proč ho zavřeli - v USA sice jsou různé hranice od 16 (nevím jestli někde i od 15), jenomže, to je jenom pro "zamilované" a jenom v nějakém rozsahu let od sebe. Navíc je tu zde jedna absurdita amerického práva - sex který je sice dobrovolný - a dokonce i když ta mladší osoba už ho s jinou mladší osobou mít může - tak i přesto všechno, jenom protože ta mladší osoba prostě ještě není "úplně" plnoletá tak se takový akt bere jako znásilnění od osoby starší... Ano je to absurdní, ale to je prostě USA... Pozor na to, u nás jsou některé podobné zákony pro sex 15-18, obzvláště co se týká odměny za tuto činnost - mladiství nesmí dostat ani nepeněžní výhodu za sex s osobou starší - u nás se ale toto a obdobné jiné zákony bere jako "kažení" mládeže, USA tam šuplo rovnou znásilnění... (typicky známé případy, kdy učitelku sbalí žák/žáci, ono se to provalí a jediným viníkem je úča, a s chlapců jsou strašní zneužití chudáčci, i když to v reálu mohlo být naopak)... ()

Reklama

Bruce0659 

všechny recenze uživatele

Ashley je krásna 17-ročná študentka s výborným prospechom, ktorá si privyrába ako pestúnka detí Marka a Lindy. Keď má možnosť ďalej študovať na prestížnej univerzite, rodičia jej oznámia, že jej školu nebudú schopní financovať. Ashley dostane lákavú ponuku na získanie potrebných finančných prostriedkov, musí obšťastniť Marka... Jej nádej na splnenie snov sa oživuje, avšak všetko má aj svoje negatívne stránky. Scenár k tomuto filmu nebol najhorší. Hudba, kamera a strih kvalitou zodpovedali nízkemu rozpočtu. A réžia mala na svedomí obyčajný, jednoduchý a nezáživný dej. Herecké výkony priemerné. 25% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo tomu chýbalo bol vyšší rating a režisér, ktorý vie pracovať s napätím a dramatickosťou. Dejovo sa nešlo veľmi do hlbky, ale to od TV filmu asi nikto nečaká. Lebo obsadenie bolo veľmi fajn, prostredie tiež, a keď sa nad tým človek zamyslí, vžije sa aspoň s jednou z postáv, vie ich pochopiť. Doplniť vyššie zmienené nedostatky, mohlo by to kľudne plávať aj v A-čkových vodách. 2 z 5 ()

swinevenca 

všechny recenze uživatele

Takový srovnatelný s naší TV produkcí, řemeslně i celkovým dojmem, výplň času, ale pamětihodnej zážitek od toho ani nečekám. "Popel" je zbytečně ctižádostivá a svojí touhu po překonání překážek třeba i nespravedlivýho americkýho vzdělávacího systému si poctivě odskáče, proč těm nanynkám fandit, ale proč se nepodívat. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama