Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někdejší lovec hledaných zločinců se sám stává účastníkem turnaje odsouzenců, kteří mezi sebou z přinucení bojují na život a na smrt. Tato krvavá střetnutí jsou součástí veřejně vysílaných her. (AMC Czech)

Recenze (16)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Proč se tenhle film jmenuje Condemned 2 to asi vědí jenom sami tvůrci, když to z původním filmem s Austinem nemá kromě názvu nic společnýho. No možná snaha jak to prodat na základě názvu nebo nalákání na další pár minutovou účast Erica beruvšechnocomipřijdepodruku Robertse. Co se hlavního hrdiny týče, tak ten se aspoň jakž takž předvede v pár soubojích a akčních scénách, herecké schopnosti má samozřejmě na bodu nula. No na slabý 2* to nakonec dá. Jinak další vesměs nudný rutinně natočený akční béčko.25% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nevidím důvod v tom, proč by zrovna tohle mělo být pokračování filmu z roku 2007. Není zde nic, na co by se pořádně navazovalo. Tohle je jen prostě snaha trochu ten film prodat. A co si budeme povídat, nemá toho zase tolik co nabídnout, aby mu tohle alespoň trochu nepomohlo. Nudný akční film. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Roel Reiné je ukázkový prototyp režiséra akčních fláků plácajících se bezvýhradně v zakalených béčkových mokřadech a tůních. Mám ale pocit, že se s ním postupem let propadáme stále víc do hlubších vrstev bahna a hlíny. Zatímco druhý Voják nebo Pistol Whipped byli ještě jakžtakž koukatelné, druhé (nepochopitelně pojmenované) Condemned je těžký průser. V podstatě jsem všechno viděl už asi patnáct tisíckrát jinak, akce a souboje jsou kreténsky natočené, bez špetky invence, zájmu a snahy. Vlastně není co víc doplnit. Jedna hvězdička tu svítí jen proto, že jsem to přežil a nemusel si vylejt kyselinu do ksichtu a že existují ještě horší trotloviny. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak musím se smát. Kdejaká debilita od Jima Wynorskýho tu má lepší hodnocení než tohle. Přitom The Condemned 2 je překvapivě zábavný a téměř nonstop akční béčko, který je solidně natočený. Jasně, příběh je omletej a akce je spíš rutinní, ale pořád je to několik řádů lepší, než to co se teď běžně točí. Navíc Reiné opět dokázal s omezeným rozpočtem natočit film, kterej vypadá dražší, než ve skutečnosti byl. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|15%| Tak jsem se konečně k tomuto odhodlal. Předchozí film mě moc nezaujal, dal jsem jen 2*. Režijně to ale bylo o něco lepší jak toto. No, režisér Roel Reiné natočil dle mého gusta docela dost dobrých akčních béček. Úplně všechny jsem samozřejmě neviděl. Poslední dobou, alespoň se mi to tak zdá se začíná jeho úroveň tak nějak zhoršovat. Určitě za to nemůže jen on, rozpočty u akčních béček se narůstající dobou čím dál víc a víc snižují (samo, že to neplatí úplně u všech, ale většinou to tak nyní bohužel je). Abych shrnul režisérovu filmografii, kterou jsem doposud viděl, a sice: Smrtící zbraň (2008) se S.Seagalem. U mě jednoznačná pecka na 5*. Voják 2 (2009) – solidní pokračování skvělé jedničky. Druhý a třetí Rallye smrti (2010 a 2012 – tedy spíše prequely k původnímu snímku) – obstojné zábavy na ty slabší 4*. 12 kol reloaded (2013) – to už bylo silně laciné béčko, ale příběh, napětí a ostatní aspekty filmu mě bavili, tak proč nedat 4*. Seal Team 8: Za nepřátelskou linií (2014) – to už bylo nic moc, 3*. Jo, takže tu jsem hezky dal srovnání, jak se rok od roku zhoršuje kvalita béček. No a nyní k tomuhle dílu. Příběh je takový spíše nepříběh. Scénář katastrofální, už dlouho jsem se necítil u filmu takhle místy trapně. Hlavní hrdina mě ve filmu 12 kol reloaded celkem bavil, zde ani náhodou a ani herecky se snad vůbec nesnažil. Akce byla úplně obyčejná až otřesná, hlavně souboje – kamera, střih – to vše bylo tak amatérské, až jsem nevěřil, že to točil Reiné. Pár přestřelek tu bylo, ty mě také zcela nezaujaly. Jako bonus nějaký ten výbuch byl, no. Ze začátku jsem měl sto chutí film vypnout, nakonec jsem to překonal. Hlavní hrdinu vždy někdo trapně zradil, poté po něm začal střílet atd,… Eric Roberts byl opět jak sjetej – a to nechci nikoho urážet, on prostě takhle vypadá pořád v jeho posledních asi 50 ti filmech (ne nepřeháním, dyť leze do všeho, ne? :-D ) Odpad nedávám, jsou horší filmy, třeba scéna s odstřelovačem mě bavila, bylo to celkem efektní, ke konci víc akce (ikdyž už to šlo mimo mě), ale i tak na relativně krátkou stopáž jsem měl pocit, že snímek trvá snad 4 hodiny. Nikdy víc už! Doufám, že Reiné natočí ještě nějaký slušný film s větším rozpočtem. Tedy, dalším jeho brzo chystaným počinem je pokračování klasiky Živý terč. Druhý díl a to s Adkinsnem, jsem na to zvědav, ale pesimismus mi říká, že to jednak bude opět laciné, nízkorozpočtové a že se Adkins se svými skvělými bojovými schopnostmi vůbec nepředvede. No uvidíme. Tot vše. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama