Reklama

Reklama

Hmyzáci

(festivalový název)
  • Německo Stung (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zahradní slavnost v rodinné vile plyne poklidným tempem a číšník Paul by se raději věnoval své šéfové, než aby obsluhoval znuděné hosty a poslouchal dechovkové odrhovačky. O večerní zábavu se postarají obří zmutované vosy, které mají pod vedením hmyzí matky jediný cíl, ovládnout svět! (MFF Karlovy Vary)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

silentname 

všechny recenze uživatele

Miestami musím povedať, že tento film chce byť dobrou hororovou romantickou komédiou, no na iných miestach, akosi nesprávne využíva svoj potenciál. Myslím si, že najviac je to vidno asi úplne na konci, kde si povie človek len jediné a to je fakt, že horory proste nemôžu mať happy end. A myslím si, že občas by to pasovalo lepšie. Myslím si, že scenár nie je najhorší a miestami majú herci s čím pracovať, no horšie sú na tom niektoré efekty. Najmä v čase tmy. Zmutovaní hmyzáci tu proste nevyzerajú najlepšie a nemám nikdy pocit, že by som sa mohol tých tvorov reálne dotknúť. Najviac je to však vidno v scénke s horiacou kráľovnou, ktorá je maximálne nepresvedčivá. Hlavná dvojica je podľa mňa okey a ani ostatné postavy nie sú iritujúce. Mohlo z toho byť ale podľa mňa niečo viac. Ale som rád, že som film videl aspoň raz. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nenáročný příběh o zmutovaných vosách velikosti malého vrtulníku. Oslavu v zahradě zhatí útočný hmyz, na kterém se podepsaly experimenty s hnojivem, za nimiž stojí Sydney Perch, syn majitelky panství. L. Henriksen je zde spíše inventárním doplňkem, jelikož hlavní roli má stejně hmyz. Jen je mi záhadou, o jaké vosy by se mělo, bez ohledu na mutaci, jednat. Vypadají spíše jako samotářské hrabalky nebo kutilky, tudíž hnízdo zde je nesmysl. Je pravda, že různé parazitické vosičky se podobně jako lumci rodí přímo z těl obětí, jenže pořád se jedná o tvory samotářské, tedy nežijící v hnízdě a navíc s královnou. Nejvíce se mi líbily masky a vůbec líhnutí vos z lidských obětí. Při pohledu na nakaženého Sydneye jsem si tak nějak vzpomněl na Total Recall. Od poloviny rychlé a nekompromisní. Snad jen masakr na zahradě mohl být výživnější, jelikož většina hostů kameře unikla. Vše nakonec vylepšil úplný závěr, který jsem tak trochu očekával, ale nebyl si jistý, zda se k němu tvůrci dopracují. Místo pootevřených zadních vrátek zůstala vrata dokořán. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Váu ! Na nic se tu nečeká a už po dvaceti minutách tu začíná jízda jako prase. Scéna, kdy frajerce vyleze obrovská vosa z pusy a roztrhá jí - TOP ! Herecká dvojice je perfektní, hlavně krásná Jessica Cook, na kterou se příjemně dívalo. Triky a efekty jsou výborné, mutantí vosy vypadaly fakt skvěle, rodinná vila, kde si udělají hnízdo, měla dobrou atmosféru, nechyběl humor, Gore poctivý, krve dostatek. Hmyzáckých Hororů moc neznám a tenhle byl kvalitní a zábavný, takže s čistým svědomím tu čtyrku dám. A kravské finále bylo super ! (343. hodnocení, Full HD) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Zábavná a nenudiaca, i keď podľa očakávania taktiež nestrašidelná, hororová komédia o zmutovaných osách, ktoré zbohatlíkom pofuckujú záhradnú párty. Oceňujem pekné spracovanie, slušné efekty, sympatické postavy a svižné tempo s odľahčeným nádychom, takže o pohodový večer som mal postarané / No Problem. Ale do kolien som z toho nešiel, ničím extra to neprekvapilo (v podstate len variácia 100x videných monster béčok) a nepredpokladám, že by som to niekedy pozeral znova, takže s hodnotením preháňať nebudem. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Mám rád hmyzáčký horory a co má u mě body navíc je když se nejedná o digitální hmyz. Což tady není, takže u mě naprostá spokojenost, film nebere sám sebe moc vážně takže se člověk dokonale baví. Hmyzáci vypadají parádně a hodně mi připomínaly horor typu Ticks. Krve je tu plno a postavy jsou klišé ale zábavné takže paráda. Henriksen solidní vocas a parádní. A Collins jako maminčin mazánek rozesmál. Konec sice není extra co bych si představoval ale bavil jsem se po celou dobu, jeden z těch lepších hororů letos. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Úvodní scéna s Paulem (Matt O'Leary) a Julií (Jessica Cook), jak jedou k zámku, nebyla ve scénáři. Na natáčení této dodatečné scény museli být O'Leary a Cook převezeni zpět do Německa. (hladass)
  • Lance Henriksen (Caruthers) pracoval na filmu jeden týden. Kromě toho přišel Henriksen s nápadem udělat z Carutherse alkoholika. (hladass)

Reklama

Reklama