Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(TV film)
  • Austrálie H2O: Just Add Water - The Movie

Obsahy(1)

Ema, Cleo a Rikki jsou tři kamarádky, zcela obyčejné až na jednu drobnost – mají schopnost měnit se v mořské panny. Tři nerozlučné kamarádky Cleo, Emma a Rikki řeší stejné každodenní problémy jako všechny dospívající holky. Ovšem jen do té doby, než po ztroskotání na tajuplném ostrově Mako vstoupí do měsíčního jezírka a stanou se z nich mořské panny s neobyčejnými schopnostmi. Cleo (Phoebe Tonkinová) umí ovlivňovat tok a tvar vody, Emma (Claire Holtová) ji dokáže zmrazit a Rikki (Cariba Heineová) zase zahřívat. Nový život dívkám pěkně zamotá hlavu. Pomáhá jim věrný kamarád a zapálený vědátor Lewis (Angus McLaren), život jim naopak komplikuje nafoukaný Zane (Burgess Abernethy) a především mořská bioložka Linda Denmanová (Lara Coxová), která je odhodlána tajemství mořských panen odhalit. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

DK197 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu že, znám seriál, tak mi tento počin přijde trochu jako zbytečná věc. Na druhou stranu ho pravděpodobně ocení ti, kdo seriál neviděli. Ačkoli mi to i tak přijde dost zvláštně poslepované. Ale oceňuji snahu. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Po seriálu si to asi člověk už neopustí. 2* dávám jen proto, že to není pro mě a fakt jsem se nepobavil ani nic nenaučil. Je to bohužel hrozně hloupé a trochu mě mrzí, že argument typu "je to pro mladé a dospívající holky" je tu tolik přetřásán. Je to hloupé a kdo to sleduje a jakože se mu to líbí, hloupý zákonitě být nemusím, to netvrdím. Ale evidentně nemá vkus a stačí mi k zábavě fakt málo. Asi tak. :D ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Super seriál mého dětství, ke kterému se fakt ráda vracím a kdo to tady hází do odpadu jenom proto, že viděl jeden díl, je idiot. Protože ač je to seriál pro teenagery, námětem se první série dost drží mytologických motivů mořských panen a není to vůbec ničím stupidní. Postavy jsou skvělý, trable mořských panen je prostě zábava sledovat a to vše doprovází ještě atraktivní záběry pod vodou plus věrohodné ocasy. Druhá série je za mě nejlepší, protože obsahuje postavu Charlotte, která hýbe dějem o sto šest. Třetí série má ale silný úpadek, což uznám, jelikož odešla postava Emmy a přibylo spousty nových nesympatických jedinců. Jinak je to ale inteligentní zábava pro děti, kterou se těm svým nebojím v budoucnu pustit. ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele

Jde pouze o sestřih seriálu, ve kterém chybí hodně podstatných věcí. Nedoporučuju pro někoho kdo neviděl seriál. ()

Linzi 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu mě dovedla má malá sestra skrze seriál, který začala sledovat (a později i já spolu s ní) na začátku prázdnin, a který začala ČT:D vysílat. Neřekl bych, že mě jako dospěláka tak chytne nějaký seriál a film o mořských pannách na dětské TV stanici. Tři obyčejné kamarádky, které se však dokáží proměňovat v mořské panny. … Je to skvělý a velmi pohodový, odpočinkový film, který podle mě dokáže oslovit nejen svou cílovou skupinu 8+, jak uvádí televize doporučený věk diváků, nýbrž i starší s citem pro pohádky, smyslem pro fantasy a sci-fi filmy jako jsem i já. Sci-fi a fantasy filmy se musí brát s nadhledem, a proto se mi o to více líbí propojení reálného (racionálního) světa s „ne možným“ fantasy světem s kouzly, čáry a nadpřirozenými schopnostmi! Mít a ovládat v tomto našem světě nějaké nadpřirozené schopnosti a kouzla, bych bral hned všemi deseti! Film je podle mě i edukativní v tom smyslu, že hezky poučně ukazuje dětem, že např. „pokud se kamarádky rozhádají, je dobré se usmířit“, „nemělo by se lhát, pravda se stejně ukáže“ apod. Seriál je sice podle mě ještě o trochu lepší než film (zvláště proto, že do filmu se pochopitelně nevejde vše a seriál je tudíž rozvinutější), ale obojí vřele doporučuji ke zhlédnutí. A to nejen dětem! Navíc písnička od Shelley Rosenberg „No ordinary girl“, která je soundtrackem filmu je naprosto skvělá a chytlavá! Á propos Austrálie je očividně nádherná země! :-) ()

Galerie (69)

Reklama

Reklama