Reklama

Reklama

Bojové umění silat

(TV film)
  • Malajsie Fight Masters Silat
Malajsie, 2009, 47 min

Obsahy(1)

Americký bojovník Joel Champ se vydal se svým trenérem do Malajsie, aby tu jako jeden z mála lidí západního světa složil zkoušku z nesmírně náročného bojového umění silat gayong... Vychutnejte si adrenalinem nabitý dokumentární film, který nahlíží na starověké malajské bojové umění. Jeho hlavním hrdinou je Američan Joel Champ, který už dvanáct let trénuje bojové umění silat pod vedením svého guru Cikgua Sama. Joelovi se vyplní dlouhodobý sen a dostane možnost vyrazit do Malajsie, rodiště bojových technik Silat Seni Gayong, a změřit síly s místními šampióny. Nejen v soubojích tělo na tělo, ale také s vybranými zbraněmi. Joel během své cesty čelí nejen nejsilnějším protivníkům, ale i těžké zkoušce vlastní víry. Podaří se mu přežít namáčení holých rukou ve vařícím oleji? Bude jeho ruka schopná odolat ostří meče? Ať už ano nebo ne, my diváci se dočkáme pořádné dávky bojových umění. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Marze 

všechny recenze uživatele

Chodil jsem krátce půl roku na Taekwodo, Wing-tsun, judo, aikido, úvod thajského boxu, ale o silatu jsem nikdy neslyšet Ale vypadá dost vražedně. Skolení nůžkovým kopem je husté. ()

Baltahzor 

všechny recenze uživatele

Je to hrozně natažené a nudné. K tomu ten amík je takovej nesympatickej ťunťa, kterej po třech dnech výcviku, v pro něm neznámém sportu, jde bojovat proti několikanásobnému šampionovi.... A jak snaha amíka o to získat novej kůl pásek dopade je nám známo po prvních pěti minutách. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama