Reklama

Reklama

Jaký otec takový syn

(TV film)
  • Velká Británie Like Father Like Son
všechny plakáty

Obsahy(1)

Život Dee Stanton se postupně stále zlepšuje. Její kariéra právničky je v rozkvětu a přítel Dominic ji nečekaně požádá o ruku. Věci se však měly podstatně jinak před jedenácti lety, kdy byl její manžel uvězněn za brutální vraždu čtyř holčiček a ona sama byla vyštvána z domova. Dee se celou minulost snaží zatajit před svým patnáctiletým synem Jamiem - jenže ten se nyní dozvěděl pravdu a chce se se svým skutečným otcem setkat. (Filmbox)

(více)

Recenze (2)

Aky 

všechny recenze uživatele

Velmi těžký námět se autorům podařilo zkrotit a zkroutit do zajímavého dramatického příběhu o svátu genetiky a výchovy vynalézavě vyprávěného s mnoha stejně zajímavými "podpříběhy" a s řadou neočekávaných zvratů. Poměrně dlouhá stopáž nepřekáží, neboť je vyvažována stálým napětím. Škoda, že herecky nebylo všechno dotažené až úplně na doraz, asi bych přidal i poslední *. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Příběh jako mladý pes bez výcviku - byť na vodítku, pořád někam utíká. Po pomalém budování atmosféry se příběh rozjede. Oceňuji zejména časté psychologické zvraty ve druhém díle. I když je identita vraha víceméně jasná od samého začátku, neustálé pochybnosti divákem zmítají až do posledních minut. ()

Reklama

Reklama