Reklama

Reklama

Self-Assembly

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller / Komedie
Irsko, 2014, 12 min

Režie:

Ray Sullivan

Scénář:

Garret Shanley

Recenze (7)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Kdyby to Peroxid všechno nevysral spoilerama, byl by zážitek mnohem lepší ... Takhle šlo jen o sledování něčeho a čem člověk ví, jak dopadne ... Ale provedený slušně a myšlenka dobrá - ta základní. :)) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě tenhle snímek nepřišel ani moc dobrý, ani moc vtipný. Začátek ještě ujde díky svému „černému humoru“ pojetí, ale následně se z toho stává marná snaha ukočírovat to nějakým způsobem až do samotného konce. Jak mám Irskou tvorbu rád, tak tady šlápli dost vedle. Jediné co se mi na tom opravdu líbilo, byla ta flaška od whisky. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus příliš groteskní, tedy o to míň horrorové. Ale záživné, zvědavost vzbuzující a myslím, že i dost originální. Motiv nevděčného cizorodého kukaččího mláděte scénárista Shanley o pět let později rozvine v mnohem působivějším a propracovanějším Vivariu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pokúšal som teda nájsť v tom niečo. Niečo, čo by to odlíšilo od ostatných, nevydarených ( myšlienkovitých ? ) hororových pokusov. Vďaka za minutáž. ()

CptPeroxid 

všechny recenze uživatele

Dost nadsazený černý humor. Po velice tragické smrti synáčka, kdy ten pičus doslova skočí pod auto, následuje nějaké psychologické vypořádání se se smrtí, až jedné noci, najde zarmoucený pár v krbu děťátko, teda mutanta, který se jim za vychování odvděčí tím, že je na konci zabije :D Srandy kopec a dobrý bizarre ;) ()

Reklama

Reklama