Reklama

Reklama

Přátelství

všechny plakáty

Recenze (7)

Hunt 

všechny recenze uživatele

Jako fajn, je zde mnoho písní pod ktere jsou dobře sestříhané záběry, ohledně textu a výpovědi toho je v poměru s písněmi méně/alespoň pocitově/ a raději bych písně a stopáž zkrátil, aby to celé bylo méně roztáhane a stravitelnější. Ale to by byl zase jiný formát a trochu jiný film, pro publikum, pro které to bylo určeno je asi tak správně. ()

draculca 

všechny recenze uživatele

Zajímavý a překvapivě nekomerční dokument. Album Proměnamě je hodně unikátní a dokument jej poctivě dobarvuje a vysvětluje. ()

uhlajz 

všechny recenze uživatele

Opravdu povedený dokument ze zákulisí natáčení alba. Jako muzikantovi by mi nevadilo, kdyby šli ještě více do detailu, nicméně pro ostatní by to mohlo být už potom nudné. Řada věcí na tom albu se tímto dokumentem vysvětluje :-) ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky jako dělané. Provedení skrze natáčení alba je sice příjemné, ale daleko víc mi na tom bavila ta atmosféra. Ty chvíle, kdy jsem měla každou chvíli z něčeho husí kůži. To kouzlo, které Tomáš Klus a jeho životní styl mají. Po tomhle se zamilujete ještě víc. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Dokument se nám snaží přiblížit nahrávání jednoho z nejlepších Klusových alb, ale nějak upřímně řečeno to lehce habruje. Dokument svůj jistý účel splnil, ale přijde mi to jako něco co se snaží být podobné Watersově The Wall a jiným podobným a přitom se během celého hodinu a půl dlouhého filmu řeší pouze asi jeden závažný problém a to hned na začátku. Ale i s tím se dá žít. Přátelství je spíše pro fanoušky, jinak je smysl tohoto projektu v celku o ničem. ()

hrudka 

všechny recenze uživatele

Má to několik zajímavých momentů dokazující, že natáčení desky nebylo jednoduché. To tak ale bývá. Samo o sobě je to spíše propagační záležitost, která nejde dál. Tak jako nejsem nadšen z desky Proměnamě, tak nejsem nadšen ani z tohoto dokumentu. Nějak nevím, kde a v kom je chyba. Ale na Tomáše Kluse nebudu vzpomínat ve zlém. Mír v duši. ()

MissSimm 

všechny recenze uživatele

Video, které vzniklo z upřímné radosti, lásky, touhy něco sdělit. Video nabité energií. Video, které nemá potřebu se zalíbit všem divákům a vytěžit z toho co nejvíce peněz. Navíc mám teď Tomáše Kluse a jeho Cílovou skupinu ještě radši, protože vím, jakou si dají práci s tím, aby se nám jejich písničky co nejvíce líbily. Každá píseň skutečně má atmosféru. Je z nich cítit klid. ()

Reklama

Reklama