Reklama

Reklama

One Night with Robbie Williams

(TV film)
všechny plakáty

Recenze (10)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Veľa ľudí si míli tento dokument s najznámejším DVD koncertom Robbieho z Royal Albert Hallu kôli rovnakému roku vzniku. V skutočnosti je to samozrejme to isté, len v tomto profile filmu je metráž a tiež názov nepresne uvedený. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Robbieho Williamse jsem si oblíbila někdy na přelomu tisíciletí a ona náklonnost k tomuto britskému zpěvákovi u mě trvá dodnes. Zatímco jiní si ho cení pro jeho excentrické vystupování a všemožné popové písně, já mu vděčím hlavně za to, že mi někdy ve dvanácti letech tímto koncertem ukázal svět swingu a připoutal mě k němu ocelovými řetězi. Robovi se tu zkrátka podařilo podat všechny staré hity tak vitálně, moderně a energicky, že jimi nepohrdnou ani lidé, kteří se se swingem setkávají poprvé, a přitom jim zanechat ono kouzlo, takže je i staromilci považují za velmi povedené. (Ostatně i Karel Gott nedávno prohlásil, že se mu tento koncert náhodou dostal do rukou a byl jím nadšen.) A když pak navíc vidíte, jak moc Williamsovi na tomto koncertě záleží, jak v bonusech natočených před vystoupením říká, že neví, jestli tento žánr není nad jeho síly, a jak ho ohlas publika při My Way dojme, dojde vám, že nejen pěveckým výkonem, ale i podáním a "prožitím" se jedná o jedno z nejlepších hudebních DVD všech dob . Žádný jiný koncert bych si nepřála vidět naživo tolik jako tento. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Vynikající koncert ve swingovém duchu Robbieho Williamse v londýnské Royal Albert Hall. Potěší duety známých písní s hosty, které si Robbie pozval na pódium. Dokonalý zážitek. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

já swing vůbec nemusím .. a Robbiho opravdu nijak nevyhledávám .. zakoupil jsem si ale u německých sousedů DVD singl : _ Somethin´ Stupid .. (obsahuje .. video se stejnojmennou skladbou .. hrají a zpívají : Robbie Williams + Nicole Kidman ... wow(!) - to je to video, pro které se Tom Cruise tak vztekal .. Nicole, tenkrát ještě jeho manželka, je tam totiž oblečená jen do malinkaté sympatické kabelky ... a vůbec, je to naprostá nádhera : zvukově i obrazově) ... i s tím audio záznamem nejznámějších hudebních pecek z tohoto koncertu (+ foto + čtyři videa ze zákulisí .. např. sboristky a Robbie ... taky dobrý) .. a musím uznat, že prostě R.Williams opravdu umí ... http://www.youtube.com/watch?v=FayNQo4VZr8 ... ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Perfektní koncert Robbieho Williamse, dočkáme se především swingové hudby ve Williamsově skvělém podání, který si vše naprosto užívá. Vrcholem koncertu jsou závěreřné vě písně: "It Was a Very Good Year" si zazpíval dokonce s Frankem Sinatrou (bohužel již jen z nahrávky) a závěrečná "My Way" je prokázáním Williamsova talentu. ()

Kiedes 

všechny recenze uživatele

Gratuluju Robbie, seš asi ten největší zpěvák a bavič posledních 20 let. Robbie s noblesou a drzostí sobě vlastní podává staré hity jakoby nikdy nezpíval pop. A na svoji stranu dostává lidi, kteří by jeho hudbu jinak neposlouchali. Všichny rádoby hvězdy by se měli podívat na Knebworth a na tohle...pak pochopí. ()

Dillon 

všechny recenze uživatele

Nejlepší koncert Robbieho a možná nejlepší swingový koncert současnosti. Všechny známé swingové hity z dob Luise Armstronga, Sammieho Davise Jr. a jiných v podání ,,rozcuchaného popového fracka,´´ kterého si musíte zamilovat. Nečekaný zážitek, který dostal na kolena i páprdy poslouchajíc stařičké hity Frankieho a Luise ze zaprášených vinylů. Bravo. ()

Filipes 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelný koncert, díky kterému se můj názor na Robbieho bleskově otočil od nenávisti k upřímnému obdivu. ()

xPepsa 

všechny recenze uživatele

Na Robbiem jde vidět jak si koncert užívá a dokáže to přenést i na diváky. Vše podtrhuje skvělá atmosféra Royal Albert Hall. ()

Reklama

Reklama