Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vlna změn postihla i Delrona Beach na Floridě. Do poklidné komunity na mořském pobřeží pronikají nabídky velkých výdělků a přísliby neopakovatelných šancí, ale místní přijímají cizince a vábení rychlého zisku se smíšenými pocity. Marly chce rychle prodat rodinný podnik a začít nový život. Jako správkyni motelu a restaurace jejího otce ji mrzí promarněné šance, ale nachází záblesk naděje v romanci s architektem. Desiree před léty opustila město, aby unikla skandálu a prosadila se jako herečka. Neochotně se teď vrací domů, ale její přísná matka nechce na minulost zapomenout. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

xander 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý snímok o živote ľudi v jednom meste a ekologických problémoch. Vo filme nieje žiadna akčná scéna, násilie ani bláznivý humor. Je to vlastne konverzačný film, točený skoro dokumentaristickou formou. Najväčšou chybou filmu je dížka 135 minút, niekedy sa vo filme skoro nič nedeje a nudí. Kladom je rozhodne skvelá kamera, v tomto snímku sa je skutočne na čo pozerať a bezchybné herecké výkon. Jane Alexanderová, Mary Steenburgenová, Timothy Hutton, Bill Cobbs, Angela Bassetová- to je skutočne zaujímavé obsadenie kvalitnými hercami. Len tá stopáž mohla byť asponˇ o 20 minút kratšia. ()

StaryMech 

všechny recenze uživatele

Saylese vnímám jako (zvlášť ve Spojených státech výjimečného) režiséra, který chce něco sdělit a nerad ze své představy slevuje; dialogy si umí napsat jako málokdo z jeho krajanů, jeho postavy dokáží zaujmout a herci pod jeho vedením se neztrapňují; přívlastek "levicový" u něho znamená prostě "lidsky soucítivý". Altmanovský "Slunečný stát" je myslím dobrý vzorek. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama