Reklama

Reklama

Bunkr

  • Velká Británie The Bunker (více)
všechny plakáty
Trailer

Ustupující zdecimovaná německá četa nachází úkryt na německo-belgické hranici. Objekt se zdá být ideální i velmi rozsáhlý. Jenomže nic není tak, jak na první pohled vypadá. To, že bunkr není nejen vhodný, ale velmi rychle se z něho může stát past, na sebe nenechá dlouho čekat. Německá jednotka se sice ukryla před nepřáteli, kteří zemi osvobozují, ale skutečný nepřítel se skrývá jinde. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

jefff 

všechny recenze uživatele

Takový nízkorozpočtový horůrek, který staví pouze na atmosféře z neznáma. Není to špatné, rozhodně nenudí a herci jsou slušní. Řekl bych, že to bylo i docela obstojně režisérsky zvládnuté, akorát scénář chtělo lépe vypilovat a finále mohlo být více strhující. Konec mě docela zklamal, čekal jsem nějakou zajímavou pointu, ale i tak nelituji a Bunkr mě nějak závažněji nezklamal, bohužel také ani nepřekvapil. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Stejnojmenná biografie ex-vězně Eddieho (pan Modrý) by byla nejspíš atraktivnější.. Herecky docela obstojné, ale budování nějakého napětí je pro Roba Greena i vzhledem k bezradnému scénáři úděl takřka sisyfovský. Řekněme akční konec a snad i pointa mírně napraví reputaci, ale mně už vzhledem k předchozímu dění bylo úplně putna, jestli jsou za teror na wehrmachtu odpovědní bubáci z temnot, hryzající svědomí a nebo konzervy s nafouklým víčkem. Dá se říct, že navzdory atraktivitě námětu a nevelkým očekáváním jsem byl nakonec otráven jak Hitler v pětačtyřicátém.. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Co tohle sakra mělo být? Jak mám tady někomu fandit? Když je to plný skopčáků, já si přál aby je někdo zmasakroval v prních dvaceti minutách a mohli jsme ušetřit hodinu času. Nehledě toho jsou všichni strašně nesympatický, proč tam radši nešoupli Amíky, či Brity. Nemůže přece po mě někdo chtít, abych ve válce byl na straně Němců. Co se týká děje nic převratnýho se tam neděje jen bubák v chodbě, tohle se nepovedlo. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

"Si tu plomges longtemps ton regard dans labíme, labíme te regarde aussi" FRIDRICH NIETZSCHE. CITÁT - Kdo z nás tedy viděl nepřítele?........... Pověst starší než Německo. Bunkr je postavený na místě masového hrobu z dob pálení čarodějnic. CITÁT - A ne všichni pohřbení byli mrtvý............ V bunkru postaveném na takovém to území se teď schovává hrstka německých vojáků. Nemaj jídlo, munici a ani únikovou cestu. Bunkr má sice zadní vchod, ale váže se na něj krvavá historka. A hlavně, chodba, která vede na druhou stranu kopce je nedostavěná a nestabilní. CITÁT - Gott mit uns....... Němci brzy zjistí, že větší nebezpečí hrozí z vnitřku bunkru než od nepřátel venku........ Očekával jsem, že námět bude lépe zpracován a využit. Snímek však naopak působí nedodělaně a někdy až směšně. Jeden z těch velice podprůměrných snímků točený pod rouškou druhé světové války. CITÁT - Oni se nedostanou sem, my se nedostanem tam.......... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

"Když příliš dlouho hledíš do propasti, propast začne hledět na tebe." Tímto k zamyšlení vhodným citátem film začíná. Tvůrci si zvolili velmi výstižný citát. Skvěle vykresluje atmosféru bunkru. Tesklivá melodie foukací harmoniky, která se ozývala v lese, kde byli Američani, by mi na klidu moc nepřidala. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Protitankové překážky kolem bunkru pocházejí z Československa. Jedná se o rozcocháče, známé též jako „české ježky“. (Matej.Krajci)
  • Natáčelo se ve Velké Británii a v Kanadě. (Terva)

Reklama

Reklama