Reklama

Reklama

Bunkr

  • Velká Británie The Bunker (více)
všechny plakáty
Trailer

Ustupující zdecimovaná německá četa nachází úkryt na německo-belgické hranici. Objekt se zdá být ideální i velmi rozsáhlý. Jenomže nic není tak, jak na první pohled vypadá. To, že bunkr není nejen vhodný, ale velmi rychle se z něho může stát past, na sebe nenechá dlouho čekat. Německá jednotka se sice ukryla před nepřáteli, kteří zemi osvobozují, ale skutečný nepřítel se skrývá jinde. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem bohužel sehnal jen s českým dabingem, čímž vzala atmosféra za své hned v prvopočátku, no ale myslím, že ani originální znění by to nezachránilo. Kromě podařené úvodní přestřelky a následného napínavého očekávání, co že se to v katakombách pod bunkrem vlastně skrývá, je celý film vlastně strašně nudný. Po obsahové stránce totiž čpí prázdnotou, mysteriózní prvky jsou nedodělané a vůbec celé to nějak nedává smysl. Za občasné náznaky solidní atmosféry, která snad v originále za něco stála, dávám dvě hvězdy, i když mě osobně to teda ukrutně nebavilo. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Nejhorší na tomto snímku je fakt, že nemáte komu fandit pokud nejste tělem i duší nácek a nepovažujete se za nadčlověka. No fakt kdo by přál fašounům něco milého? Tvůrcům to asi došlo taky takže do skupiny skopčáků hodili pár takových skoro Mirků Dušínů, kteří se Vás budou snažit přesvědčit formou náznaků, že bojují vlastně z donucení. No okej ať je to jak chce začátek je docela fajn a divák si může představovat co číhá v temném podzemí za mrazivou hrůzu. Nepovedený supervoják ze strašlivých experimentů co se vymkl kontrole a má rád lidské maso? Čarodějnice z dávných dob? Nebo dokonce tchýně? Nic z toho...Čeká tam degradace filmu protože jak si snímek budoval napětí dokud se nevědělo co je ten bubák, tak hned jak se vědět bude je to v háji. Jako večerní jednohubka ale plně dostačující. ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Takový nízkorozpočtový horůrek, který staví pouze na atmosféře z neznáma. Není to špatné, rozhodně nenudí a herci jsou slušní. Řekl bych, že to bylo i docela obstojně režisérsky zvládnuté, akorát scénář chtělo lépe vypilovat a finále mohlo být více strhující. Konec mě docela zklamal, čekal jsem nějakou zajímavou pointu, ale i tak nelituji a Bunkr mě nějak závažněji nezklamal, bohužel také ani nepřekvapil. ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Spojenie hororu a druhej svetovej vojny vždy veľmi rád vítam, pretože ako labužník oboch žánrov, si to nemôžem nechať újsť. Čakal som viac B-éčkovejší film, ale nakoniec som bol milo prekvapený, kamerou, hereckými výkonmi a celkovým dojmom filmu. Trochu mi tam k dokonalosti chýbali strašideľnejšie scény, a žáner vojnový prevládal nad tým hororovým. ()

qualkalim 

všechny recenze uživatele

Za hodně dlouhou dobu bych spojení "jde to s ním od desíti k pěti" nepoužil účelněji než u Bunkru... Skvělý začátek se postupně přelévá v relativně atmosférický horor, aby na konci zůstalo vše trestuhodně nevyužito a ne bez výrazné, ale ŽÁDNÉ pointy... Zmařený pokus o nadprůměrný kousek, vznikla nesourodá jednohubka, kterou si jen tak znova nedáte. Škoda... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve Velké Británii a v Kanadě. (Terva)
  • Protitankové překážky kolem bunkru pocházejí z Československa. Jedná se o rozcocháče, známé též jako „české ježky“. (Matej.Krajci)

Reklama

Reklama