Reklama

Reklama

Bunkr

  • Velká Británie The Bunker (více)
všechny plakáty
Trailer

Ustupující zdecimovaná německá četa nachází úkryt na německo-belgické hranici. Objekt se zdá být ideální i velmi rozsáhlý. Jenomže nic není tak, jak na první pohled vypadá. To, že bunkr není nejen vhodný, ale velmi rychle se z něho může stát past, na sebe nenechá dlouho čekat. Německá jednotka se sice ukryla před nepřáteli, kteří zemi osvobozují, ale skutečný nepřítel se skrývá jinde. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak jako téma chápu - nacisti zblblí svým vlastním sadismem hledají nepřítele na každém kroku, ale sami sobě jsou tím největším, plus do toho pomsta všech těch nevinných mrtvých, asi jako. Plus legenda o moru. Na mě to nefungovalo ani náhodou. V úvodní scéně jsem čekal víc, než jeden povzdech, po kterém Němci utekli, pak trvá hodinu, než se do tunelů dostaneme, a mezi tím je to vlastně těžká nuda o ničem. Ten prďola, co hrál Kreuzmanna, nehrál on náhodou stavitele Titaniku ve stejnojmenném filmu? To je další věc - ti herci se mi sem nehodili. Všichni zaměnitelní kromě starce, mladíka a Kreuzmanna, všichn stejní, nikdo výrazný. Vůbec jsem netušil, který z nich je ten bláznivý velitel, jak se sobě všichni podobali. A nakonec ani strašidelné to vlastně nebylo, protože nějaké zombie, duchy, cokoliv, tady fakt není skoro vůbec vidět. ()

Playman 

všechny recenze uživatele

Válečný film tak trochu jinak. Po prvních 40-ti minutách, které byly až mrazivě tajemné (příběh, pohledy do tmy) a já po dlouhé době cítil intenzivní pocit strachu a nejistoty, kde se bojíte NE toho co vidíte, nýbrž toho co nevidíte a myslíte si přitom, že tam něco doopravdy je. Což je správné - tak by to mělo být... Nemám rád horory, kde vám hned na začátku ukáží všechno - příšery, obludy, monstra, duchy. Když nevíte co se přesně kde nachází a nebo vás děsí pouze zvuky ( Vzpomeňme na film: Vetřelci a detektor pohybů), nebo nevíte čím se můžete býti jisti (Věc), tak film disponuje neuvěřitelně hutnou atmosférou. A tak je tomu i tohohle snímku - po dobu 40 minut. Pak se film promění s prominutím ve škvár. // Ale za tu originlní myšlenku a nápad: spojit 2. svět. válku a horor dohromady, kde všechno začíná nevinně - němci se skryjí v bunkru a končí vše velice drasticky - paranoia, halucinace dávám filmu čtyři hvězdy. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

"Když příliš dlouho hledíš do propasti, propast začne hledět na tebe." Tímto k zamyšlení vhodným citátem film začíná. Tvůrci si zvolili velmi výstižný citát. Skvěle vykresluje atmosféru bunkru. Tesklivá melodie foukací harmoniky, která se ozývala v lese, kde byli Američani, by mi na klidu moc nepřidala. ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Spojenie hororu a druhej svetovej vojny vždy veľmi rád vítam, pretože ako labužník oboch žánrov, si to nemôžem nechať újsť. Čakal som viac B-éčkovejší film, ale nakoniec som bol milo prekvapený, kamerou, hereckými výkonmi a celkovým dojmom filmu. Trochu mi tam k dokonalosti chýbali strašideľnejšie scény, a žáner vojnový prevládal nad tým hororovým. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Tá atmosféra ma zo začiatku doslova ohromila. útek Nemcov pred Američanmi do neznámych Belgických lesov plných tajomného neznáma mi prišiel ako vynikajúci nápad. V prvej polovici to bol ,čo do obsahu aj samotnej formy, skvelo natočený tajomný vojnový Thriller. žral som aj mytológiu temného lesa a obete starých čarodejníckych kultov. No po polovici ma to neznáme tajomno až do konca prestalo totálne baviť. Keďže to celé bolo na koniec absolútne o ničom. Preveľká škoda námetu. Výsledok celého bolo to že sa vojaci pohádali a navzájom pozabíjali. Neuvertieľneé ale je to tak buď došli peniaze alebo nápady. Posledných 5 minút hrôza !!! 2,5* ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve Velké Británii a v Kanadě. (Terva)
  • Protitankové překážky kolem bunkru pocházejí z Československa. Jedná se o rozcocháče, známé též jako „české ježky“. (Matej.Krajci)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno