Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vánoční večírek firmy sídlící ve čtyřicátém patře mrakodrapu je v plném proudu. Několik manažerů a sekretářek se rozhodne, že si udělají soukromou oslavu v kancelářích vyššího managementu, kde je překvapí přítomnost viceprezidenta. Všichni mají ovšem něco za lubem. Sekretářka Darlene viceprezidenta nepokrytě svádí a jeden z manažerů by se rád dostal ke svým pracovním posudkům. Mezitím neschopný údržbář nešťastnou náhodou založí požár ve dvanáctém patře. Hasiči marně bojují s živlem a nikdo neví, že nahoře jsou lidé, kteří si postupně začínají uvědomovat, že něco není v pořádku. V nebezpečné situaci se začínají povahy jednotlivých osob rychle vybarvovat. (ariva)

(více)

Recenze (7)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ok kvalit Skleněného pekla to nedosahuje, ale jako jednorázovka se to vidět dá i když je to jenom vesměs průměrná televizní inscenace postrádající nějaké větší napětí, ale fanoušky žánru neurazí. Jenom škoda, že tvůrci neměli odvahu utratit všechny ty ploché a víceméně do jedné nesympatické postavy.55% ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Trochu hůř než průměrný katastrofák, který má ke Skleněnému peklu dost daleko, ale dívat se na něj dalo. Akce byla trochu monotónní a postavy dost nesympatické. S hasiči ani jejich velitelem jsme se nijak neseznámili, prostě jenom hasili a křičeli "Zpátky, zpátky!" a přitom šli dopředu. Majitele budovy jsme nepoznali, byl na to jak to s ní vypadalo dost v letargii. ()

Reklama

RedHot 

všechny recenze uživatele

Úsměvné katastrofické béčko. Od názvu jsem očekával spíše manéž nějakého maniaka s motorovou pilou (tím spíš, že to běželo večer na Primě cool), ale ono nakonec šlo jen o požár. Teror na 40. podlaží mě zkrátka nějak nepálí. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Je to taková televizní verze vynikajícího velkofilmu "Skleněné peklo". Nějaký pitomec jiskrou zapálí v mrakodrapu sklad nějakého bordelu a jak to tak bývá, okamžitě je z toho obrovský požár. A tak má divák opět tu možnost sledovat akci hasičů, o kterých se však nic nedovíme, a problémy soukromé i pracovní různých lidí, kteří zrovna pobývají v onom nešťastném mrakodrapu. A na televizní film to není natočeno špatně. Akce je zručná až to vypadá, jakoby by se na tom vůbec nešetřilo. Bezduché tlachání civilistů nepřekvapí. Film však zase ani moc neunavuje. I přes slabý scénář lze tento snímek doporučit. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama