Reklama

Reklama

Veselé Vánoce

  • Česko Přání veselých Vánoc (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

V malém městečku zvaném Harmonie jeho obyvatelé tak tvrdě pracují a věnují se pouze všedním povinnostem, že už ani nevědí, jak si lze obyčejné dny zpříjemnit a prožít něco opravdu výjimečného. Blíží se vánoční svátky a laskavá paní Santa Clausová vnukne místním sirotkům myšlenku, jak obyvatelům městečka do jejcih srdcí a duší vrátit ztracenou pohodu. A tak zpívající malí koledníci rozzáří úsměvy na tvářích i těch největších škarohlídů a do ulic a osamocených domovů se opětovně vrací to pravé a neopakovatelné kouzlo Vánoc plných radosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

majo25 

všechny recenze uživatele

Keď si chcete sprotiviť známu vianočnú pieseň "Be Wish a Merry Christmas", tento animák je na to ako ideálny. Zaznie tu snáď stokrát. ()

Detektiv-2 

všechny recenze uživatele

Moje srdcová záležitost dětských Vánoc. Rád se na tuto příjemnou a velmi pěknou animovanou pohádku podívám i dnes, bohužel to však už nemá takové kouzlo, jako když jsem byl malý. Avšak koleda, která zní celým filmem mi utkvěla v pameti dodnes a s chutí si ji zazpívám. Opravdu doporučuji tento kouzelný příběh, který potěší každé dítě, ale i dospěláka, který je blázen do Vánočních pohádek... ()

Reklama

Reklama