Reklama

Reklama

Miliardové výkupné

  • USA Take Down (více)
Trailer 1

Když po autonehodě dojde oběma jejich rodinám trpělivost, Kyle (Jeremy Sumpter) a Amy (Phoebe Tonkinová) se ocitnou mezi ostatními rozmazlenými, nezvladatelnými syny a dcerami z miliardářských rodin ze všech koutů světa na odlehlém ostrově u skotského pobřeží, kam je jejich frustrovaní rodiče poslali na drsný kurz přežití. Zhýčkaní výrostci tak dostanou poslední příležitost dospět, vzdát se svého lehkomyslného života a konečně za něj přijmout odpovědnost - nebo riskovat, že budou vyděděni. Ostrov však zničehonic přepadne skupina žoldáků, kteří zabijí učitele i hlídače a za propuštění privilegovaných studentů požadují nejvyšší výkupné v historii - MILIARDU DOLARŮ. Když zajatci zjistí, že budou tak jako tak zabiti, jejich tvrdý výcvik jim skýtá jedinou naději, jak nad žoldáky vyzrát a zůstat naživu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

Gray Wolfman 

všechny recenze uživatele

Pro mě strašnej průůůůser!!! Čekal jsem něco jako Pustinu s rozmazlenejma frackama, ale tohle fuckt nee. Pravda, parchanti jsou rozmazlení dost a zasloužili by si pořádně na držku, což se bohužel nestane a v podstatě zvládnou zmasit komando "profesionálů", které by v pohodě pondali i Agenti dementi. O dialogách radši ani nemluvit. Jedna hvězda jen za nápad, jinak ruce pryč !!!NEDOPORUČUJI!!! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No jo no. Partička rozmazlenců se po několikadenním zálesáckém tréninku postaví skupině vycvičených zabijáků a asi nebudu moc spoilerovat, když napíšu, že žoldáci jsou prakticky bez šance, protože kromě rambovských vychytávek si chovanci osvojili i lukostřelbu, nad kterou by nejeden trénovaný lučištník Stoleté války slintal blahem. Je celkem jasné, že u Take Down se musí totálně vypnout mozek a nezapínat ho ani na tu nejmenší chviličku. Když se vám to ale podaří, dá se film označit za sice trošku zbytečně dlouhou, ale jinak odsýpající zábavu se sympatickým obsazením a krásnou skotskou přírodou. A protože jsem se krátce po začátku přepnul do režimu absolutní vypatlanosti, hodnotím nadprůměrně. 70% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Miliardářská dítka se musejí naučit, jak vlastně žít bez toho, aby pořád otravovali své rodiče, kteří budou muset řešit jejich problémy. Takže se dostávají k tomu, aby vůbec přežila. Ze začátku to bylo ještě celkem fajn, ale samotný průběh tohoto thrilleru už mě tolik nedostal a nedokázal udržet mou pozornost. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

No já se bavil. Jasně, spoustu trhlin ten děj měl (otevřenou zlomeninou zapíchnout člověka :-D ). Ale co. Jestli se někdo chce bavit, baví se. Úniky, banda kokotů, co se jakoby daj dokupy a napravěj se....bavilo mě to. A klidně se na to v budoucnu kouknu ještě jednou. Na rozdíl od spousty romantickejch "******" (čti sraček) :-D ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(75/2016) / Celkom zaujímavá režisérska história Jima Gillespieho, dávno dávno odštartoval kariéru docela známym "I Know What You Did Last Summer" a potom dokonca thriller so Stallonem v hlavnej roli (D-Tox). Talentu asi moc na rozdávanie nebolo takže až na jeden bezvýznamný horor sa dostávame rovno do roku 2016. Jim sa ale nepoučil a znovu servíruje priemerný, uťahaný thriller kde dokopy neni moc čo hrať a pozerať. Potenciál survival hororu na parádnom ostrove je zabitý zbytočnými kecami v prvej hodine a keď sa konečne dostane aj k tomu hlavnému lákadlu, logika hlavne v chovaní postáv dostáva KO rovnako ako parta trénovaných zabijakov od bandy zbohatlíckych deciek. Aj v rámci žánru slabota. (3/10) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo na viacerých miestach vo Walese a na ostrove Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama